Některé firmy v Praze 9 ještě pořád využívají extrakční metodu čištění koberců, ale tato metoda není natolik účinná, aby Vám vyčistila koberec do hloubky. Extrakční metoda spočívá v tom, že okamžitě odsaje aplikovanou chemii zpět do nádobky a tak nemůže dojít k požadované chemické reakci. Navíc extraktory mají jen jeden maximálně 2 motory, které nevyvinou takový tlak, aby odsál veškeré nečistoty ze struktury koberce. Až 3x účinnější metoda pro čištění koberce na Praze 9 je metoda strojová, která dokáže vlivem chemické reakce ve struktuře koberce, odstranit i tu špínu hluboko usazenou. Vysoce výkonné 3-motorové tlakové vysavače jsou nejsilnější na trhu co se týče mokrého vysávání.

Čištění koberců - nejkvalitnější v Praze 9

Čištění koberců – nejkvalitnější v Praze 9

 

Čištění koberců, impregnace lité, epoxidové podlahy, linolea Praha 9

Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. vám zrealizuje velmi kvalitní strojové čištění koberců Praha 9, při kterém využíváme kvalitní pomůcky a tak dosahujeme opravdu precizních výsledků. Zmíněnou službu nabízíme jako jednorázové či nárazové vyčištění koberců a nebo v podobě pravidelně se opakujícího čištění a zbavování koberce nečistot strojovou metodou. Servisní čištění koberců využívají zejména společnosti a zákazníci s veřejnými prostory, kde je vysoká frekventovanost osob a tak je třeba zajistit, aby koberec byl neustále čistý a bez zatvrdlých nečistot a tak reprezentoval jejich prostory. Zákazník si zvolí interval pravidelného čištění nebo si jej sám po konzultaci s námi nastaví tak, aby mu servisní čištění koberce vyhovovalo. Naší strojovou metodou, kterou provádíme čištění koberců, dokážeme vyčistit i ty koberce, které se jiným firmám vyčistit nedařilo a k tomu nám dopomáhá kvalitní čistící chemie BOSCH RTS, kterou na koberec naneseme před samotným mechanickým čištěním koberce. Chemii necháme několik minut působit a následně ji kartáčujeme kotoučovým strojem Ghibli, který má za úkol odstranit nečistoty ze struktury koberce. Ghibli disponuje 12 cm dlouhými štětinami, ty jsou součástí kartáče a zajistí, že kobercová vlákna nejsou poškozena ani při důkladnějším drhnutí zatvrdlých nečistot. Vysoce výkonný vysavač přichází na řadu jako poslední, ten zajistí odstranění vykartáčovaných nečistot a také vlhkosti, ale i přes odsátí vlhkosti je třeba, aby koberec ještě několik hodin odpočíval a důkladně doschnul, než jej uvedeme do provozu. Provozovnám většinou realizujeme zakázku čištění koberců i v mimoprovozních hodinách, jelikož je důležité neomezit provoz. Při vysoké rozloze koberce pracujeme také ve skupinách, a tak vše stihneme bez problémů i druhého dne. Naše strojová metoda, kterou koberce čistíme, je jediná spolehlivá metoda na trhu úklidových služeb. Osvědčilo se nám, že díky strojové metodě výrazně ubylo reklamací. Reklamace nám především způsobovaly levné metody, jako například extrakční a parní. Tyto metody jsou nabízeny až o 10,-/m2 levněji, než metoda strojová, ale chybí zde to hlavní – mechanický proces vykartáčování nečistot ze struktury koberce a jejich následné odstranění. Při využití levných metod je chemie smíchána s vodou a vstříknuta do koberce, kde působí velmi krátkou dobu. Následně je velmi rychle odsáta vysavačem a po zaschnutí bohužel může na silně znečištěném koberci utvořit mapy a fleky, které je obtížné znovu odstranit. Proto je důležité říci, že tyto metody nenabízíme a nevyužíváme. Nabízíme strojovou a velmi kvalitní metodu čištění koberců a to za 27,-/m2. Strojová metoda čištění koberců zajistí hloubkové a velmi silné odstranění nečistot. Ze zkušeností víme, že co neodstraníme my strojovou metodou, to už neodstraní žádná jiná metoda.

 

Čištění koberců strojovou metodou Praha 9

Čištění koberců strojovou metodou Praha 9

 

Krystalizace mramoru, čištění, impregnace, voskování podlah Praha 9

Naše společnost se nezabývá pouze strojovou metodou čištění koberců. Zajistíme vám i další služby ve spojení s úklidem a odstraníme nepříjemné nečistoty, které obtěžují vaše zdraví. Do těchto služeb zapadá také mytí oken a výloh Praha 9 stěrkovou metodou a suchou metodou leštění, které spočívá v tom, že skleněné plochy umyjeme a dále je leštíme bez použití leštidel a to pouze tzv. trikem suchého leštění 100% bavlněnou plenou, který zajistí dlouhodobý lesk a čistotu vašich oken a výloh. Zaměstnance posíláme i na místa, kde je třeba pracovat v těžkých podmínkách a ve výškách. Pro práce ve výškách Praha 9, kdy je třeba splnění veškerých bezpečnostních podmínek, naše zaměstnance pravidelně školíme a také jsou odborně proškoleni podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Nabízené služby, kde často využíváme naše oborné proškolení jsou čištění markýz a žaluzií Praha 9 a impregnace markýz Praha. S čištěním markýz postupujeme dvojím způsobem, a to proto, že markýzy dělíme na dva druhy – markýzy plastové a látkové. Údržba látkových markýz je složitější a také trvá déle, protože je čistíme strojovou metodou kotoučovým strojem. Mechanicky zajistíme odstranění agresivních městských spadů, které na markýzy usedají a nepříjemně ničí její vzhled. Plastové markýzy čistíme stejnou metodou, jako mytí oken – metodou stěrkovou a umytím čistým rozmývákem se saponátem. Pro ochranu markýz aplikujeme impregnace markýz Praha, která zaručí, že se k jejich struktuře nedostanou agresivní městské spady, a tak je jejich údržba velmi snadná. Za použití zásaditých chemií zrealizujeme kvalitní čištění podlah strojovou metodou Praha, renovace podlah Praha a krystalizace mramorových, žulových, kamenných a přírodních podlah Praha. Veškeré podlahy čistíme za použití několika druhů zásaditých chemií a kotoučovým strojem o váze 40 kilogramů, pokud je váha příliš nízká, lze na hlavu kotoučového stroje nasadit ještě 10 – 15 kilové závaží, a tak vynaložit perfektní sílu na nečistoty ukryté hluboko ve struktuře a spárách podlahy. Pro ochranu vyčištěných či nových podlah doporučujeme voskování podlah Praha 9 průmyslovým polymerem. Díky voskování zajistíme ochranu vaší podlahy před poškozením, poškrábání a podrápáním a také se s voskem velmi snadno udržuje a její čištění je hračka. Životnost vosku je bezmála 1 rok a po roce vám zajistíme odstranění vosku z podlah Praha a aplikujeme nový, který může nadále chránit vaši podlahu, ale i zdraví osob, jelikož je vosk protiskluzový. Provádíme důkladný a kompletní po stavební úklid Praha, po rekonstrukční úklid Praha, úklid po malířích a zednících Praha, kdy je při těchto činnostech dbát na důkladné odstranění škodlivého prachu a cementových či vápenatých závojů. Kompletně zajistíme vyčištění podlah, nábytku, skleněných ploch a jiných přítomných věcí.

 

Strojní čištění a voskování podlah Praha 9

Strojní čištění a voskování podlah Praha 9

 

Odstranění plísní, ochrana fasády proti plísni Praha 9

Objeví-li se na vaší fasádě, domu, zdi, garáži graffiti, zneškodní jej naši specialisté na účinné odstranění graffiti Praha. S odstraněním graffiti z neochráněných fasád je velký problém v tom, že se může barva spreje zažrat hluboko do struktury a odstranění je složité a v některých případech téměř nemožné. Proto zakročíme tak, že fasádu znovu opravíme nebo spolupracujeme s kameníky, kteří zrenovují kamenné fasády. Pro ochranu vašeho domu či jiného objektu, který se nachází na nebezpečném místě doporučujeme aplikaci antigraffiti ochrany. Antigraffiti ochrana Praha fasádu zakonzervuje a zajistí tak velmi jednoduché odstranění graffiti z vaší fasády se 100% účinkem. Spolu s aplikací antigraffiti ochrany vám také nabízíme servisní a velmi levné odstranění graffiti, kdy nás stačí pouze kontaktovat na telefonním čísle či e-mailem a náš tým k vám přijede nejpozději do 14 dnů graffiti odstranit. Zjistili jsme, že v boji proti graffiti je antigraffiti ochrana velmi účinná. Po aplikaci AGO na některé fasády výrazně ubylo ničení a sprejování na tyto fasády. Sprejeři totiž nejsou hloupí a ví, že na antigraffiti ochraně, která je na budově zřetelná v podobě pololesklého laku, jejich malůvky dlouho nevydrží a budou rychle pryč, takže si jdou jejich rajón označovat jinam. Nicméně je velmi nutné provádět okamžité odstranění graffiti, pokud se totiž objeví jedno, může se ve velmi krátkém čase stát, že se vaše fasáda stane nástěnkou sprejerů, kde se každý kolemjdoucí vyřádí. Očistíme vaši fasádu od plísní a mechů nejmodernější technologií LSG. Tím, že využíváme tuto spolehlivou technologii je odstranění plísní Praha velmi jednoduché a ve vašem obydlí se nebudou šířit plísně a mechy, které jsou zdraví škodlivé. LSG technologií zamezíme nejen plísním, ale i tvořící se vlhkosti, která způsobuje růst a tvorbu zelených sanitrů.

Odstranění plísní z fasády v Praze 9

Odstranění plísní z fasády v Praze 9

 

ČIŠTĚNÍ, VOSKOVÁNÍ IMPREGNACE PODLAH V PRAZE 9

Kromě čištění koberců v Praze 9, provádíme také strojové čištění podlah v Praze 9 a okolí. Pro důkladné vyčištění je nejprve nutné zvolit správnou chemii dle čištěného povrchu a stupně znečištění. Naši zkušení zaměstnanci jsou na tuto problematiku odborně proškoleni, nemůže se tedy stát, že bychom Vám podlahu zničili. Umíme vyčistit všechny povrchy včetně přírodních podlah. Nejčastěji čistíme v Praze PVC, marmoleum, dřevěné podlahy, dlažbu, lité podlahy a betonové podlahy. Naše kvalitní technika nám umožňuje také odstraňovat cementové nánosy po stavbách či rekonstrukcích, stejně jako skvrny a cákance po malířích. Na hloubkové čištění podlah používáme chemii zásaditou, pouze po stavbách a rekonstrukcích čištíme podlahy chemií kyselou. Podlahy čistíme pomocí kotoučového stroje, na který lze přidat držák padů nebo silonový kartáč. Jemné štětiny rotačního kartáče důkladně vykartáčují Vaši podlahu a oživí její vzhled. Po vyčištění podlahy, odsajeme přebytečnou vodu výkonným třímotorovým vysavačem s pogumovanou štěrbinovou hubicí.

Po kvalitním umytí doporučujeme podlahu ošetřit fluatací (voskování podlahy). Vosk podlahu zakonzervuje, vyplní drobné škrábance a mikropóry, v kterých se nejčastěji špína zdržuje. Podlaha se tak snáze udržuje a déle vypadá jako nová. Přestože se po nánosu vosku podlaha krásně leskne, není vůbec kluzká, naopak získá mírný protiskluz a elasticitu. Ošetření podlahy voskem doporučujeme všude tam, kde je kladen důraz na reprezentativní vzhled – hotely, luxusní restaurace, banky,.. ale také tam, kde je velká frekvence pohybu osobobchodní centra, školy, zdravotnická zařízení. Používáme kvalitní německý pololesklý vosk PKD, který má velmi dobrou životnost, podlaha získá velkou odolnost proti mechanickému i chemickému zatížení. Pokud potřebujete odstranit z podlahy starý vosk, nebo zbytky lepidel a silikonu, není to pro nás žádný problém.

 

Čištění koberců Praha 9

Pomocí kotoučového stroje čistíme také koberce v Praze a okolí. Důležité je, aby podíl vlny nepřesáhl 15%, přírodní koberce bohužel kotoučovou metodou čistit nelze. Řada firem využívá extrakční metodu čištění koberců, která spočívá ve vstříknutí chemického roztoku do vláken koberce, kde krátce působí a následně je vysát. Tuto metodu považujeme za poměrně málo účinnou, neboť koberec nevyčistí do hloubky, ale pouze na jeho povrchu. Po úplném doschnutí koberce mohou vystupovat tmavější místa a mapy tam, kde chemie působila nedostatečně dlouho. U extrakční metody chybí prvek mechanického čištění. Tuto metodu naše úklidová firma nepoužívá, protože chceme našim klientům nabídnout jen kvalitní služby, proto volíme čištění koberců kotoučovou metodou.

Rotační kartáč kotoučového stroje vpraví chemický roztok do podsady koberce a dokonale vykartáčuje všechnu špínu na povrch koberce. Opakovaným rotačním pohybem vzniká aktivní pěna, která váže veškeré nečistoty, bakterie a roztoče. Vzniklou pěnu na závěr odsajeme průmyslovým třímotorovým vysavačem. Námi vyčištěný koberec je hluboce dezinfikovaný a kompletně zrenovovaný.

Koberce v Praze a okolí čistíme jednorázově i pravidelně v rámci servisu. Naši zaměstnanci jsou časově flexibilní, přizpůsobíme se Vašim požadavků, a přijdeme Vám udělat servis před začátkem otevírací doby, nebo až po jejím skončení, tak aby provoz nebyl narušen.

 

Nátěr proti plísním Praha 9

Nátěr proti plísním Praha 9

 

Čištění, odstranění, nátěr proti plísní, mechu, řase Praha 9

Často poptávanou službou v Praze a okolí je čištění fasád od prachu, městských spadů, biologického napadení (plísně a mechy na fasádě) a zejména od graffiti a tagů. V případě běžného městského znečištění fasádu čistíme tlakovým strojem s aktivní čistící složkou. Pokud byla zeď napadena plísněmi, mechy, spory nebo výkvěty naneseme na vyčištěnou a vydezinfikovanou fasádu LSG nátěr, který Vás efektivně zbaví všech těchto problémů. LSG nátěr je zcela nezávadný, má certifikaci pro styk s potravinami, můžeme ho tedy použít i v interiéru. LSG lze aplikovat na vápenocementové omítky, beton, dřevo, OSB desky, umakart, keramické obklady aj.

Graffiti a tagy v Praze odstraňujeme chemickou metodou nebo pískováním. Pískování je vhodné pro památkově chráněné budovy, sochy či pomníky. Nejčastěji odstraňujeme pouliční umění chemicky. Bohužel pokud nebyla fasáda ošetřena antigraffitovou ochranou, daří se graffiti odstranit na 60-90%. Vandalské spreje jsou velmi odolné a vpíjí se do omítky. Po odstranění mohou být vidět stíny a obrysy graffiti, v tomto případě navrhujeme omítku ještě přetřít fasádní barvou. Možná si pomyslíte, proč nepřetřeme přímo graffiti a zabýváme se vůbec jeho odstraněním. Je to z toho důvodu, že vodou ředitelná fasádní barva nikdy dokonale nepřemaluje syntetické graffiťácké spreje, proto je nutné graffiti nejprve co nejvíce ztenčit a až následně omítku sjednotit nátěrem.

Nanášíme také antigraffitový nátěr v Praze, který ochrání Váš majetek před útoky vandalů. Z ploch ošetřených AGO se daří graffiti odstranit stoprocentně. Antigraffitový nátěr nanášíme v několika vrstvách podle struktury povrchu. Aplikovat ho můžeme téměř na všechny povrchy kromě skla, leštěných kovů a průsvitného polykarbonátu.

Obraťte se na nás s případnými dotazy, rádi Vám odborně poradíme na stránkách www.a-servislipka.cz. Kontaktovat nás můžete na telefonním čísle +420 608 740 707 nebo svůj požadavek pošlete na centrala@a-servislipka.cz.

 

Odstranění plísní - nátěr proti plísním Praha 9

Odstranění plísní – nátěr proti plísním Praha 9

 

Čištění fasád, mytí oken ve výšce, výškové práce Praha 9

A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí svým zákazníkům službu mytí oken a čištění markýz a to nejen na českém trhu, ale také v zahraničí. Mytí oken a výloh provádíme i ve výškách a v takových situacích využíváme kvalitní a bezpečnou techniku, s kterou pracují naši zaměstnanci a ti jsou proškoleni dle nařízení vlády a podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zak. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Výškové práce provádíme za pomoci speleologické techniky a horolezecké techniky a v místech, kde je přístup od budovy dostatečný, používáme vysokozdvižnou plošinu či hydraulické rameno a tuto techniku využíváme nejraději, jelikož nám umožní provádět práci rychleji, kvalitněji a bezpečněji. Mytí oken realizujeme naší technikou suchého leštění – nepoužijeme žádná leštidla. Suché leštění provádíme po důkladném umytí oken a výloh čistým rozmývákem. Při metodě suchého leštění použijeme pouze 100% suchou bavlněnou plenu a skleněnou plochu, kterou jsme nechali po umytí proschnout, rozleštíme. Technikou suchého leštění zajistíme déle trvající lesk a také nevyjdou na povrch tahy a kruhy po leštění, způsobené leštícími přípravky. Při provedení této zakázky odstraníme i zatvrdlé nečistoty z oken – folie, reklamní polepy, tmely a silikony, používáme korundové žiletky, ty v žádném případě nepoškodí povrch skla a nepoškrábeme jej, protože umíme s těmito žiletkami odborně zacházet. Důkladné čištění markýz nabízíme jako samostatnou zakázku, nebo čištění markýz realizujeme spolu s mytím oken a výloh. Látkové markýzy čistíme strojovou metodou. Použijeme chemii BOSCH RTS, kotoučový stroj GHIBLI a vysoce výkonný vysavač AS 59, kterým odsajeme vykartáčované nečistoty z markýz a přebytečnou vlhkost. Plastové markýzy myjeme způsobem stejným, jakým provádíme mytí oken a výloh. Způsob mytí plastových markýz je tedy výrazně jednodušší a časově méně náročný, než při čištění látkových markýz. A SERVIS LIPKA, s. r. o. je společnost, která nabízí i mnoho dalších úklidových činností – denní a pravidelné úklidy bytů, domácností, firem a kanceláří, úklidy po malířích či řemeslnících, strojové čištění a tepování koberců, odstranění graffiti a nanesení antigraffiti ochrany, strojové čištění a fluatace podlah.  www.a-servislipka.cz

 

Výškové práce - mytí oken z montážní plošiny Praha 9

Výškové práce – mytí oken z montážní plošiny Praha 9

 

ODSTRANĚNÍ GRAFFITI PRAHA 9

A SERVIS LIPKA, s.r.o. se zabývá již dlouhé roky odstraněním graffiti a aplikací antigraffiti ochrany na celém území České republiky. Vytvořili jsme také pro naše zahraniční klienty pobočky v Německu, Rakousku a ve Slovenské republice. Odstraníme graffiti v Praze téměř z každého povrchu. Je třeba ale dodat, že odstranění graffiti z fasád neochráněných antigraffiti ochranou je složitější a naše úspěšnost se pohybuje na 60 – 90%. Pokud není ochrana na fasádě přítomna, postupujeme tak, že graffiti odstraníme na nejvyšší možnou míru – zeslabíme intenzitu barvy. Po takovém čištění necháváme odborně namíchat nejbližší odstín barvy fasády a fasádu naši zaměstnanci přemalují. U barevných fasád je menší problém v tom, že na fasádu působí klimatické podmínky, déšť a slunce. Odstín se díky těmto klimatickým změnám mění velmi rychle a tak je namíchání přesného odstínu velmi složité a není možné se trefit do přesné barvy. Při zamalování odstraněného graffiti postupujeme tak, že jej zarovnáme do celistvého pruhu. Na přání zákazníka můžeme zamalovat i celou část fasády. Antigraffiti ochrana Praha , kterou vám naše společnost nabízí, funguje tak, že při odstranění graffiti jsme 100% úspěšní a po graffiti nezůstane sebemenší stín. Při aplikaci antigraffiti ochrany postupujeme následovně: – nanášíme ji v podobě nástřiku na porézní a strukturované povrchy v 6 – 12 vrstvách a v podobě nátěru ve 3 – 6 vrstvách na hladké povrchy. Životnost antigraffiti ochrany je 4 – 6 let a po celou tuto dobu máte naší společností také zaručen velmi levný servis odstranění graffiti. Stačí, když nám dáte vědět, že se na vaší fasádě objevily tagy či graffiti a naši technici vám přijedou graffiti odstranit nebo se domluvíte na vhodný termín, kdy graffiti bude odstraněno. Mnoho konkurenčních firem tvrdí, že si graffiti odstraníte sami. To ale není pravda – jsou potřeba konkrétní odstraňovače a také technika, kterou zajistíme precizní odstranění. A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí také mnoho jiných úklidových divizí – čištění koberců strojovou metodou, denní a pravidelný úklid domu, bytu, vily, rezidence, kanceláře či firmy, úklid po stavbě a jiných rekonstrukčních činnostech, úklidy po malířích a řemeslnících, čištění markýz a žaluzií, mytí oken a výloh, čištění podlah strojovou metodou, voskování podlah, odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

Mytí výloh a oken v Praze 9

Mytí výloh a oken v Praze 9

 

Mytí a leštění oken suchou metodou Praha 9

Mytí a leštění oken suchou metodou Praha 9

 

Na těchto místech jsem aplikovali strojové čištění koberců:

Maňákova 10, 198 00 Praha-Černý Most, Praha 9 … Pražská 49, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … K rybníčku 6, 190 15 Praha-Satalice, Praha 9 … Úvoz 9, 118 00 Praha-Hradčany, Praha 1 … Na Bělidlech 10, 288 02 Nymburk … Lupáčova 3, 130 00 Praha- Žižkov, Praha 3 … Lesní 123, 281 66 Jevany … Svijanská 60, 197 00 Praha-Kbely, Praha 9 … Mládežnická 957, 289 12 Sadská … Pivovarská 39, 289 22 Lysá nad Labem … Luční 459, 250 90 Jirny … Na Rozkoši 138, 250 82 Tuklaty … Opálová 6, 154 00 Praha-Slivenec, Praha 5 … Kutnohorská 48, 109 00 Praha – Dolní Měcholupy, Praha 10 … Na Splachu 267, 281 63 Vyžlovka … Bílá 4, 160 00 Praha-Dejvice, Praha 6 … Požární 152, 251 62 Mukařov … K Tuchoměřicům 31, 164 00 Praha-Přední Kopanina, Praha 6 … Musílkova 37, 150 00 Praha-Košíře, Praha 5 … Litoměřická 15, 190 00 Praha-Prosek, Praha 9 … Šermířská 5, 169 00 Praha-Strahov, Praha 6 … V ochozu 6, 106 00 Praha-Záběhlice, Praha 10 … Halasova 3, 140 00 Praha-Krč, Praha 4 … Podnikatelská 543, 190 11 Praha Praha-Xaverov, Praha 9 … U Hostavického potoka 13, 198 00 Praha-Hostavice, Praha 14 … Na Pastvinách 542, 252 42 Vestec … Schengenská 4, 161 00 Praha-Ruzyně, Praha  …  Na Moráni 5709, 430 01 Chomutov … Na Tržišti 1112, 256 01 Benešov … Masarykova 333, 257 22 Čerčany … Nádražní 213, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Na výsluní 588, 251 64 Mnichovice …Kupkova 3, 103 00 Praha-Kolovraty, Praha 10 … Ve struhách 10, 160 00 Praha-Podbaba, Praha 6 … Pětipeského 4, 169 00 Praha-Břevnov, Praha 6 … Kazimírova 9, 149 00 Praha-Háje, Praha 11 … Ohradní 4, 140 00  Praha-Michle, Praha 4 … Před tratí 2, 190 15 Praha-Satalice, Praha 19 … Podzámčí 36, 471 23 Zákupy … Sadová 7, 435 11 Lom …  K Havlínu 718, 156 00 Praha- Zbraslav, Praha 5 … Tovární 210, 252 43 Průhonice … Svízelová 174, 250 84 Květnice … Nad Strouhou 917, 250 91 Zeleneč … Na Horkách 106, 251 63 Všestary … Tyršovo nábřeží 130, 285 06 Sázava … Spojovací 22, 250 88 Čelákovice … V předpolí 9, 100 00 Praha-Strašnice, Praha 10 … Resslova 3, 400 01 Ústí nad Labem-Ústí nad Labem-město …  Na Stráňkách 19, 143 00 Praha-Točná, Praha 12 … Veltěžská 24, 182 00 Praha-Kobylysy, Praha 8 … Radostná 4, 102 00 Praha-Štěrboholy, Praha 10 … Ondřejovská 1, 100 00 Praha- Strašnice, Praha 10 … Šenovská 43, 182 00 Praha-Ďáblice, Praha 8 … Hodějovská 3, 198 00 Praha-Kyje, Praha 14 … Orlická 5, 251 01 Říčany … Poděbradská 7, 190 00 Praha-Libeň, Praha 9 … Za Mototechnou 29, 155 00 Praha-Motol, Praha 5 … Pivovarská 202, 382 41 Kaplice … Luční 441, 382 03 Křemže … Trocnovská 605, 373 11 Ledenice … třída 5. května 33, 373 72 Lišov … Třeboňská 401, 378 16 Lomnice nad Lužnicí … Velké náměstí 17, 397 35 Písek … Kostelní 8, 373 24 Římov … Budějovická 1018, 390 02 Tábor … Žižkovo náměstí 137, 374 01 Trhové Sviny … Třída Československé armády 208, 391 81 Veselí nad Lužnicí … Náměstí Svobody 2, 389 01 Vodňany … SNP 554, 383 01 Prachatice II, Prachatice … Palackého náměstí 90, 386 01 Strakonice … Petra Voka 157, 392 01 Soběslav … Jablonského 570, 379 01 Třeboň … Masarykovo nám. 28, 398 11 Protivín … tř. 5. května 39, 373 82 Včelná … Na Vrších 433, 382 32 Velešín … Jeronýmova 17, 370 01 České Budějovice … Kaplická 433, 381 01 Český Krumlov … Budějovická 7, 373 12 Borovany … U Parku 1139, 373 41 Hluboká nad Vltavou … U Nemocnice 378, 377 01 Jindřichův Hradec … Práce 210, 277 11 Neratovice … Purkyňova 444, 547 69 Náchod … Jičínská 1071, 293 01 Mladá Boleslav … Svojsíkova 54, 28903 Městec Králové … Studentská 21, 276 01 Mělník … Poděbradova 66, 289 22 Lysá nad Labem … Na vyhaslém 812, 272 01 Kladno … Žižkovo náměstí 1, 506 01 Jičín … Moravská 62, 55101 Jaroměř … Na Vinici 230, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Za Poštou 1911, 500 08 Hradec Králové … Josefská 200, 53401 Holice … Opočenská 429, 518 01 Dobruška … Ed. Karla 70, 50303 Smiřice … Medřická 150, 50353 Smidary … Dobrovského 330, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … Al. Jiráska 560, 504 01 Nový Bydžov … Náchodská 2101, 549 01 Nové Město nad Metují … Tršice 100, 783 57 Tršice … Loučská 13, 751 31 Lipník nad Bečvou … Tř. 1. máje 1247, 753 01 Hranice … náměstí Míru 8, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Kelč 53, 756 43 Kelč … Palackého 453, 757 01 Valašské Meziříčí … Ratiboř 8, 756 21 Ratiboř … Liptál 118, 756 31 Liptál … Trnava 4, 763 18 Trnava … Mišákova 33, 779 00 Olomouc … U Kostela 4, 751 17 Horní Moštěnice … Č. Drahlovského 4, 750 02 Přerov … Jablůnka 221, 756 23 Jablůnka … Svárov 8, 751 02 Troubky … Olomouc 375, 783 75 Věrovany … Velký Újezd 301, 783 55 Velký Újezd … Dolní Újezd 11, 751 23 Dolní Újezd … Na hrázi 3, 779 00 Olomouc … Masarykova 268, 687 06 Velehrad … Babice 433, 687 03 Babice … Parková 8, 768 21 Kvasice … Nádražní 791, 768 24 Hulín … Jožky Silného 3, 767 01 Kroměříž … Berniska 302, 768 11 Chropyně … Podvalí 202, 752 01 Kojetín … J. Fučíka 311, 798 27 Němčice nad Hanou … Osvoboditelů 51, 683 23 Ivanovice na Hané … Švábenice 302, 683 23 Švábenice … Olejna 171, 768 33 Morkovice-Slížany … Střílecká 135, 768 02 Zdounky … Tovární 121, 751 03 Brodek u Přerova … U Parku 344, 783 73 Grygov … Na Kříbě 32, 783 72 Velký Týnec … Tršice 208, 78357 Tršice … Vrbátky 2, 798 13 Vrbátky … Jaroslava Ježka 2, 796 07 Držovice … Olomoucká 8, 796 01 Prostějov … Olomoucká 302, 798 12 Kralice na Hané … Prostějovská 358, 751 01 Tovačov … Spálená 374, 289 12 Sadská … Vltavská 30, 251 01 Říčany … Pardubická 1520, 535 01 Přelouč … Na Ohradě 167, 251 67 Pyšely … Újezdská 240, 252 43 Průhonice … Na Stádlech 117, 251 70 Popovičky … V Olšinách 21, 290 01 Poděbrady … Svobody 2208, 530 02 Pardubice-Pardubice V … Purkyňova 31, 288 02 Nymburk … Šedivská 357, 561 51 Letohrad … Školní 51, 251 62 Mukařov … Úvalská 571, 250 81 Nehvizdy … Ruská 191, 250 87 Mochov … Pod mohylou 497, 251 64 Mnichovice … Pionýrů 22, 289 24 Milovice … U Vodojemu 661, Benátky nad Jizerou 21, 294 71 Benátky nad Jizerou … Draha 355, 564 01 Žamberk … Průběžná 554, 252 42 Vestec … Pekelská 91, 51754 Vamberk … Nerudova 1431, 250 82 Úvaly … Cihlářská 1534, 562 01 Ústí nad Orlicí … Zvoníčkova 194, Týniště nad Orlicí … Růžová 169, 250 82 Tuklaty … Říční 23, Předměstí, 568 02 Svitavy … Tovární 828, 538 21 Slatiňany … Sezemice 71, 533 04 Sezemice … Pod Kopcem 901, 250 91 Zeleneč … Štíhlická 281, 281 63 Vyžlovka … Sluneční 191, 251 63 Všestary …Kutná Hora 39, 284 01 Kutná Hora … Šťavelová 180, 250 84 Květnice … Na Závisti 190, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Poustka 431, 281 63 Kostelec nad Černými lesy … Žižkova 164, 280 00 Kolín … Mánesova 260, 250 90 Jirny … Rekreační 314, 281 66 Jevany … 9. května 164, 533 12 Chvaletice … Na Větrníku 1285, 537 05 Chrudim … Příčná 251, 251 01 Dobřejovice … Palackého 1390, 282 01 Český Brod … Hřbitovní 1176, 560 02 Česká Třebová … Pražská 46, 286 01 Čáslav-Nové Město … Spojovací 42, 250 88 Čelákovice … Spojovací 42, 250 88 Čelákovice … Tylova 27, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … Jabloňová 1390/92, 106 00 Praha-Záběhlice, Praha 10 … Nad Kamínkou 1345, 156 00 Praha-Zbraslav, Praha 5 … Čajkovského 1640/8, 130 00 Praha-Žižkov, Praha 3 … Čisovice 226, 252 04 Čisovice, Praha-západ … Žižkova 133, 253 01 Hostivice … Pod Můstkem 808, 252 19 Rudná u Prahy … Nerudova 309, 252 25 Jinočany … V Chaloupkách 5, 252 25 Ořech … Na Sadech 246, 252 25 Zbuzany … Charvátova 3, 110 00 Praha-Praha 1 … Apolinářská 19, 128 00 Praha-Praha 2 … Baranova 21, 130 00 Praha-Praha 3 … Antala Staška 68, 140 00 Praha-Praha 4 … Braunova 9, 150 00 Praha-Praha 5 … Cukrovarnická 50, 162 00 Praha-Praha 6 … Dobrovského 20, 170 00 Praha-Praha 7 … Bublíkova 6, 182 00 Praha-Praha 8 … Českomoravská 23, 190 00 Praha-Praha 9 … Černomořská 11, 101 00 Praha-Praha 10 … Vratislavská 17, 181 00 Praha-Bohnice, Praha 8 … Pikovická 4, 147 00 Praha-Braník, Praha 4 … Heleny Malířové 12, 169 00 Praha-Břevnov, Praha 6 … Bezinková 4, 182 00 Praha-Praha-Březiněves … Malířská 2, 170 00 Praha-Bubeneč, Praha 7 … Bryksova 62, 198 00 Praha-Černý Most, Praha 14 … Drahanská 11, 181 00 Praha-Čimice, Praha 8 … Ke kinu 8, 182 00 Praha-Ďáblice, Praha 8 … Podbabská 2, 160 00 Praha-Dejvice, Praha 6 … Za Kovárnou 3, 109 00 Praha-Dolní Měcholupy, Praha 10 … Bernartická 251, 190 12 Praha-Dolní Počernice, Praha 14 … Berkovská 4, 160 00 Praha-Hanspaulka, Praha 6 … Pacajevova 33, 149 00 Praha-Háje, Praha 11 … Kbelská 45, 198 00 Praha-Hloubětín, Praha 14 … Hlubočepská 19, 150 00 Praha-Hlubočepy, Praha 5 … Modřanská 99, 147 00 Praha-Hodkovičky, Praha 4 … Jankovcova 50, 170 00 Praha-Holešovice, Praha 7 … Boloňská 314, 109 00 Praha-Horní Měcholupy, Praha 15 … Novozámecká 716, 198 00 Praha-Hostavice, Praha 9 … Dolnoměcholupská 24, 102 00 Praha-Hostivař, Praha 10 … Diskařská 2, 118 00 Praha-Hradčany, Praha 1 … Českobrodská 20, 190 00 Praha-Hrdlořezy, Praha 9 … Türkova 21, 149 00 Praha-Chodov, Praha 11 … Na Hutmance 3, 158 00 Praha-Jinonice, Praha 5 … Rámová 5, 110 00 Praha-Josefov, Praha 1 … Zárubova 32, 142 00 Praha- Kamýk, Praha 12 … Jirsíkova 7, 186 00 Praha-Karlín, Praha 8 … Xaverovská 30, 197 00 Praha-Kbely, Praha 19 … Služská 9, 182 00 Praha-Kobylisy, Praha 8 … K Běchovicům 10, 190 16 Praha-Koloděje, Praha 9 … Mírová 365, 103 00 Praha-Kolovraty, Praha 10 … Podhájí 72, 687 71 Bojkovice … Masarykova 175, 763 26 Luhačovice … Pod Větrníkem 93, 763 26 Pozlovice … Bří Lužů 106, 688 01 Uherský Brod … 4. května 836, 755 01 Vsetín … Pod vrškem 2876, 760 01 Zlín … Vlčnov 770, 687 61 Vlčnov … Sadová 1351, 687 25 Hluk … Sídliště 896, 687 51 Nivnice … Bánov 67, 68754 Bánov … Hovězí 677, 75601 Hovězí … Halenkov 177, 756 03 Halenkov … Převrátí 972, 756 54 Zubří … Nový Hrozenkov 806, 756 04 Nový Hrozenkov … Horní Bečva 69, 756 57 Horní Bečva … Valašská Bystřice 191, 756 27 Valašská Bystřice … Zašová 290, 756 51 Zašová … Na Pařeničkách 2526, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … Masarykovo náměstí 87, 763 61 Napajedla … Karla Čapka 1256, 76502 Otrokovice … Jabloňová 433, 686 01 Uherské Hradiště … Brněnská 1509, 686 03 Staré Město … Slušovice 324,763 15 Slušovice … Komenského 836, 763 12 Vizovice … Příkrá 446, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí … Lidečko 342, 756 12 Lidečko … Krátká 798, 766 01 Valašské Klobouky … Č. Kramoliše 1013, 76331 Brumov-Bylnice – Brumov … Osvobození 24, 763 21 Slavičín … Bešůvka 885/61, 641 00 Brno – Žebětín … Za Školou 660/31, 595 01 Velká Bíteš … Svatopluka Čecha 690/94, 664 34 Kuřim … Horní Město 95/72, 588 32 Brtnice … Zdenky Vorlové 2116/71, 594 01 Velké Meziříčí … náměstí Tomáše Garrigue Masaryka 129/97, 672 01 Moravský Krumlov … Brněnská 288/92, 67555 Hrotovice … Na Volvách 987/80, 664 91 Ivančice … Na drahách 240/65, 664 11 Zbýšov … náměstí Svobody 108/81, 671 72 Miroslav … 9. května 327/294, 675 26 Želetava … Masarykovo náměstí 726/81, 586 01 Jihlava … Dobrovského 612/98, 665 01 Rosice … Tyršova 455/94, 676 02 Moravské Budějovice … náměstí Svobody 824/584, 691 23 Pohořelice … Kovářova 304/44, Žďár nad Sázavou 4, 591 01 Žďár nad Sázavou … Pražská 687/86, 674 01 Třebíč … Štěpnická 489/67, 588 56 Telč … Za Branou 611/85, 594 51 Křižanov … Lipová 294/105, 675 71 Náměšť nad Oslavou … U Střelnice 1829/92, 666 01 Tišnov … Skalní 823/63, 642 00 Brno – Bosonohy … Na Rozcestí 120/65, 664 48 Brno – Moravany …