Broušení podlahNaše firma Praha čištění podlah  je jedničkou v oblasti úklidu. Věnujeme se mnoha činnostem. Od mytí oken a výloh, odstraňování graffiti, likvidace plísní až po čištění koberců, čalounění a podlah. Právě podlahy jsme nedávno čistili v bytě mladé maminky dvou dětí. Asi každá maminka na mateřské dovolené to zná, být neustále doma s dítětem dá pořádně zabrat a to nejenom tělu, ale i hlavně. Mateřství se sice často udáví jako nejkrásnější období v životě ženy, ale podle slov naší zákaznice abyste jste se udrželi normální je potřeba dát si pravidelně chvíli oraz a vypadnout od plen, kašiček, dupaček a chrastítek. – čištění podlah cena

V tom mnoha ženám pomáhá jejich matka, která se zhostí role babičky na plno. Tak se to stalo i v tomto případě. Naše zákaznice jí svěřila svoje dva malé syny a sama si jela odpočinou s kamarádkou na lyže. Babička však nestihla uhlídat oba malé raubíře a zatím co se starala o toho menšího, vetší si vzal fixy a pokreslil podlahu. Když se naše klientka vracela z dovolené zkoušela podlahu vyčistit sama, ale její syn byl bohužel až tak pečlivý, že použil snad všechny barvy a namaloval úplně všechno všude.

Rozhodla…

Broušení mramoruRozhodla se tedy, že se s tím nebude trápit a zavolá na pomoc odborníky- nás. Jak již bylo řečeno, naše firma A SERVIS LIPKA s.r.o. se dlouhodobě zabývá čištěním různých povrchů. Podlahy všech druhů od dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahy čistíme pomocí metody čištění kotoučovým strojem. Po smluvení termínu jsme se dali do práce a nebyl to pro nás žádný větší oříšek. Naši zaměstnanci použili pro čistění kotoučový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistil. Podlahu nejdříve vydrhli pomocí účinné, ale šetrné čistící chemie, která ji zbavila zašlapaných nečistot, ale hlavně všech obrázků nakreslených mým synem.

Maminka se nám svěřila, že jí chvíli bylo synových obrázků líto, ale že příště mu určitě dá papír a uchová je tam. Poté co stroj vykartáčoval podlahu za použití té nejlepší čistící chemie přišlo na řadu odstranění všech nečistot, vlhkosti a mastnoty. Abychom mohli našim klientům nabídnout ty nejlepší služby, zaměstnává naše firma pouze zkušené profesionály, kteří své práci dokonale rozumí. To zaručuje vždy perfektní výsledek a spokojenost. Zkušenosti jsme nasbírali jednak léty praxe, protože na trhu působíme více, než dvacet let, ale také tím, že působíme i v zahraničí. Na Slovensku, v Rakousku a v Německu.