Mytí a čištění logS přítelem jsme se poprvé setkali v práci. Dostali jsme společně na starost hledání nové firmy pro výškové mytí oken budovy a zajištění hladké spolupráce. Vděčíme tak svým způsobem i firmě Brno mytí oken, které jsme práci svěřili, za to, že jsme se poznali a měli důvod spolu každý den spolupracovat. To sice trošku přeháním, mohla to být jakákoli úklidová firma, kterou bychom vybrali a kvůli které bychom se museli scházet. Jenomže tato firma spolupracuje tak perfektně, že naše seznámení s sebou v pozadí nese i úspěšně vyplněný úkol a vzpomínáme na to celkově jako na takové šťastné období taky díky společným úspěchům v práci. – mytí oken cena za m2

S firmou se především skvěle komunikovalo. A SERVIS LIPKA, s.r.o. nám to celé usnadnil, protože s takovou firmou prostě nemůžete být nespokojeni. Jestliže ji objednáte, je pro vás už všechno ostatní téměř bez starostí.

 

Ve…

Mytí a čištění billboardůVe stanovený čas a den pracovníci přijeli, a protože všichni věděli, co mají dělat, pustili se ihned do práce. S horolezeckou výbavou se vydali do výšek. Perfektně spolupracovali a postupně jedno okno za druhým začalo zářit čistotou. Opravdu všichni si pochvalovali a byli překvapení, jak výborně firma pracuje. Předchozí úklidové služby si s mytím oken totiž takovou práci nedaly. Zkrátka nebyli jsme na tak dobře odváděnou práci zvyklí.

Spoustu žen v budově zaujal způsob leštění. Většina z nich jsou totiž stejně jako já zvyklé používat leštidlo, pánové v mycí četě se ale podobným prostředkům vyhnuli a leštili nasucho. Je zřejmé, že to přináší mnohem lepší výsledky. Mnohé z nás na tom ale odrazuje fyzická náročnost takové práce. Přítel říkal, že si firmu určitě objednáme, až se společně přestěhujeme. Protože máme v plánu koupit nějaký hezký byt s velkými prostornými okny, které zřejmě nebude možné čištit své pomocí tak aby to aspoň trochu hezky vypadalo. Už se na to opravdu moc těším.