Čištění koberců

V naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o.  Čištění Praha koberce  nabízíme celou řadu úklidových služeb a v tomto článku bychom se chtěli věnovat našemu čištění koberců. S pomocí strojového kotoučového čištění jde vyčistit z koberce jakékoli nečistoty a skvrny, a to i takové, o kterých byste si mysleli, že už na vašem koberci budou na věky. Náš kotoučový stroj je velice účinný, a přitom i šetrný k vašemu koberci, takže se nemusíte bát, že by mohlo dojít k jeho poškození, pokud máte vhodný typ koberce. Bohužel ne všechny koberce jsou vhodné pro strojové kotoučové čištění, proto si předem musíte ověřit, zda je váš koberec na to vhodný. Pokud není koberec kvalitní, mohl by se během čištění poškodit. Náš kotoučový stroj nejprve pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty.

Délka procedury

Délka této procedury závisí na tom, jak znečištění koberec máte, ale vždy se ve finále podaří koberec vyčistit. V nejhorším případě je celé čištění třeba provést nadvakrát, ale na podruhé je koberec vždy dokonale vyčištěný. Tento způsob čištění je skutečně velice účinný, protože se takto kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergeny a bakterie. Takže dalším výhodou této metody je i to, že jejím čištěním získáte nejen krásně vyčištěný koberec, ale zbavíte ho i veškerých škodlivin a uděláte tak něco pro své zdraví. A v případě, že jste alergiky, to platí dvojnásobně. Poté, kdy se už špína a nečistoty nedrží v samotném koberci a koberec jako takový je vyčištěný, tak následuje ten postup, že vysokotlaký třímotorový vysavač značky pečlivě a prakticky do sucha odsaje všechny již zmíněné alergeny a roztoče a nečistotu, která byla v v koberci usazená ať už na povrchu nebo do hloubky.

Tato metoda…

Tato metoda nabízí unikátní způsob, jak dokonale koberec vyčistit a zároveň docílit perfektní vzhled, takže koberec pak vypadá prakticky jako nový. Opětovným využíváním této metody docílíte nejen toho, že váš koberec bude vždy čistý, ale výrazně tím prodloužíte jeho životnost. Naposledy jsme z koberce odstraňovali tělové mléko, které se jí omylem vylilo na koberec. A protože byl koberec tmavé barvy, bylo to na něm opravdu hodně vidět. A protože mělo tuhou konzistenci, bylo jasné, že to nejde domácím čištěním skutečně kvalitně vyčistit. Pokud by tedy nechtěli riskovat, že si poškodí strukturu koberce. Proto nás kontaktovali a my se už o jejich koberec postarali. Byli s naší prací spokojeni a stali se našimi pravidelnými zákazníky.