Informace, jak udržovat koberec, mi vždy šly jedním uchem tam a druhým zpět. Vlastně jsem si myslela, že jediné, co je k tomu třeba, je vysavač, kterým jednou za čas koberec vysajete. Myslela jsem si, že to kobercům stačí a že ty moje jsou v naprostém pořádku.

strojové čištění kobercůZ omylu…

Z omylu mě vyvedla moje sestřenice, se kterou jsem se viděla po dlouhé době. Asi po pěti letech, jsem jí navštívila u ní doma. Byla jsem tam poprvé a moc se mi tam líbilo, měli to moc hezky zařízené.
Pochválila jsem sestřenici pěkný koberec v obývacím pokoji.

Zasmála se…

Zasmála se a řekla, že ty komplimenty, které jsou současně mířené i na mě samotnou, bych si mohla ušetřit. Nechápala jsem o čem mluví, a tak mi připomněla, že jsem přece dostala od naší babičky taky ten samý koberec. Ptala se mě, jestli ho ještě mám. tepování sedaček Brnotepování sedaček Brno

V tu chvíli…

domácí mazlíček a nový koberecV tu chvíli jsem si vzpomněla, opravdu jsme obě dostaly kdysi stejný koberec, jenomže problém byl v tom, že ten můj dneska vypadal hodně zašle v porovnání s tímhle.
Došlo mi, že to asi bude tím, jak se o něj starám já a jak sestřenice.

Bylo mi…

Bylo mi trošku trapně, takže už jsem dál tohle téma nerozvíjela, ale musela jsem na to myslet celou dobu. Doma jsem si hned sedla k počítači a googlila informace o péči o koberce. Našla jsem taky nějaké odkazy na firmu Brno čištění koberců a doporučení jejích zákazníku.

Představa,…

Představa, že by mi firma během pár hodin dala koberec zase do původního stavu, pro mě byla velice lákavá. Sice mě odmala učili nevěřit něčemu, co vypadá až moc snadně, ale v tomto případě jsem se rozhodla

to alespoň vyzkoušet.
A snadné to vůbec nebylo! Pánové z firmy koberec čistili velice pečlivě, dalo jim to dost práce, ale podařilo se opravdu neskutečné! Koberec díky strojovému čištění vypadá snad ještě líp než ten od sestřenice. A SERVIS mě teda dostal!