Mytí skleněných výtahůNašim cílem je nabízet zákazníkům ideální skloubení dokonale odvedené práce s férovou cenou. Dalším podstatným bodem je pro nás komunikace. U nás se vždy setkáte pouze s příjemnou, vstřícnou a ochotnou komunikací. Navíc vám vždy vyhovíme v nejbližším možném termínu tak, aby vám to vyhovovalo. Ať už si přejete pomoci nebo poradit v jakékoliv oblasti úklidu, nebojte se na naše telefonní číslo ozvat, vše má vždy řešení, proto to s vámi naše operátorky proberou a na něčem se jistě domluvíte. Naše úklidová firma se jmenuje Praha mytí oken  a v oblasti úklidu se pohybujeme již více než dvacet let, takže jsme stihli nasbírat opravdu obrovské zkušenosti. – mytí oken ceník

Do našeho portfolia činností patří například čištění koberců  a podlah všeho druhu (může se jednat opravdu o jakýkoliv druh, typově od linolea přes kameninovou podlahu až po betonovou podlahu). Dále bychom do našeho seznamu služeb mohli zařadit náš boj s graffiti vandaly, ale zabýváme se také odstraňováním plísní a nebo se specializujeme na dokonalé umytí oken. To nabízíme jak jednotlivcům, tak firmám. Jednou za čas čistíme okna například firmě, která se před nedávnem přestěhovala přímo na náměstí. Mají krásnou kancelář, která je celá bezva prosvětlená, protože má směrem k náměstí obrovská okna.

Klientům…

Mytí prosklených stěnKlientům však nešlo okna udržovat v takové podobě, aby to mohlo být reprezentativní, na takto velkých oknech je vše vidět a navíc nám i zákaznice řekla, že ji šmouhy na oknech hrozně rozčilovaly, když se občas přes počítač koukla na výhled na náměstí. Když pak k zákazníkům přijdeme, postupujeme tak, že naši pracovníci nejdříve provedou pečlivé čištění rozmývákem a následně důkladně setřou skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Umýváme samozřejmě vždy celou plochu okna včetně jeho rámů, parapetů a dalších komponentů, které k oknům prostě náleží. Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedli leštění na sucho čistou bavlněnou plenou.

To je jedna z našich vlastních inovativních metod, jedná se o kvalitní technologii, kterou jsme si nazvali jako trik suchého leštění. Naši pracovníci při leštění totiž nikdy nepoužívají lešticí přípravky. Je to z toho důvodu, že tato chemie okna udělá čistá jen na chvíli. Suché leštění je fyzicky náročnější postup, ale skla tak zůstanou déle čistá. Lešticí přípravky totiž po čase (zejména působením počasí, které vše ještě výrazně uspíší) vystoupí a dělají nevzhledné mapy, šmouhy a tahy leštění, což pak působí dosti nevzhledně. Okna vyčištěná naší společností vám díky této popsané metodě vydrží dlouho čistá, proto si nás stačí zavolat jen jednou za čas a částka, kterou za rok za čištění oken zaplatíte, tak bude neznatelná. Protože odmítáme strategii konkurenčních firem, které používají leštidla a je nutné pravidelně znovu a znovu platit jejich zákrok. A SERVIS LIPKA, s.r.o.