Mytí a čištění logJednou se mi stala taková velmi nemilá věc. Nechala jsem naše děti s jejich kamarády bez dozoru jen půl hodiny a dopadlo to katastrofou. Řekli byste že hraní dětí ve stylu bitev s jídlem se stává jen ve filmech, ale ono ne. Samozřejmě že jak jsem přišla domů, tak párty skončila a děti byly odkázány do svého pokoje. Naštěstí to odnesla jen podlaha a okna. Podlahu jsem umyla bez problémů, ale s okny jsem měla problém. Ať jsem dělala cokoli, byla pořád taková umatlaná a ušmudlaná. Takže jsem se rozhodla obrátit na úklidovou firmu. A pročetla jsem toho vážně hodně, abych měla jistotu, že to dobře dopadne. A nejvíce se mi zamlouvala úklidová firma Brno mytí oken, protože měla opravdu ty nejlepší reference. – mytí oken cena

Sice lidé zároveň varovali před tím, že jsou trochu dražší, ale že je to investice, která se určitě vyplatí, takže jsem se rozhodla pro ně. A jsem vážně ráda, že jsem se obrátila právě na ně. Okna umyli perfektně a já jsem vážně nadšená. Okna poté vyleštili suchou metodou a byla nádherně lesklá. Vysvětlili mi, že moje chyba byla právě v tom, že jsem na jejich leštění použila lešticí přípravky, protože čím více přípravku tam dáte, tím více a více máte šmouh a stop po leštění. A abych už neměla s okny tolik práce, tak na okna nanesli nanopregnaci GlasProtect – GSP, která vydrží i několik let a špína ze skel se opláchne jen proudem vody. Je to skvělé, protože od té doby s okny už nemám tolik práce, navíc umývání oken opravdu nenávídím.

Tímto…

Mytí a čištění billboardůTímto bych tuto firmu chtěla všem doporučit, protože odvedli fakt skvělou práci. Zaměstnanci byli navíc velmi milí, ochotní a slušní a neměla jsem s nimi jediní problém – přišli v čas, práce odvedli dobře. Další výhodou je, že tato firma právě nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže když budu někdy potřebovat něco dalšího, tak se určitě znovu obrátím na ně, protože se mi s nimi jednalo opravdu dobře a vím, že tam mám záruku nejlepší kvality a i dobrého jednání.

A nerada jednám s nepříjemnými a nespolehlivými lidmi, i když třeba nabízejí dobrý servis. Žiju s dětmi sama, takže už tak mám poměrně hodně práce a ráda si nechám od této firmy příležitostně vypomoci především na ty věci, které jsou už i fyzicky náročnější a nestačím na ně, respektive už jsem moc vyčerpaná na to, abych se s tím rozčilovala. Takže pokud někoho hledáte na mytí oken, opravdu doporučuji tuto firmu. Myslím, že lepší nenajdete, alespoň ne z hlediska poměru cena výkon. Takže pokud poptáváte mytí oken, doporučuji tuto firmu. A SERVIS LIPKA, s.r.o.