Broušení podlahLidé se na nás obracejí s různými požadavky, přáními a prosbami. Někdy jsou to obyvatelé bytů, kteří potřebují vyčistit koberec jindy jsou to firmy, které potřebují vyčistit koberce v jejich kancelářských prostorách, případně podnikatelé kterým někdo posprejoval fasádu. Při své práci se tedy setkáváme s nejrůznějšími lidmi a nejrůznějšími přáními, někdy kurióznějšími, než jindy. Asi před týdnem se na nás obrátila mladá podnikatelka, která prostě chtěla vyčistit podlahu. Nic zvláštního, to děláme každý den. Když jsme ale přišli do jejího nově zbudovaného obchůdku, okouzlil nás svou atmosférou a ona pozitivním přístupem. Je to malý obchod v centru s dětskou módou a vybavením pro děti. – čištění podlah ceník

Všechno je vyrobeno v České republice ve férových podmínkách, z kvalitních materiálů. Obchod působil opravdu stylově a neotřele.  Teď ale přišla řada na nás, abychom předvedli co umíme. Naše firma Ostrava čištění podlah  je tým profesionálů, kteří se čištěním podlah zabývají dlouhodobě. A to čištěním podlah všeho druhu, jak venkovních, tak vnitřních. Od marmolea, přes plovoucí podlahy až po linolea. Nezbývalo, než se pustit do práce. Všechno probíhalo podle již ověřených postupů a tak se klientka za chvilku mohla těšit na krásně čistou podlahu. Tu jsme vyčistili pomocí 50 kilového kotoučového stroje. Jedná se o unikátní metodu, kterou nabízí v jenom málo firem, my se k nim však řadit můžeme.

Zkušenosti…

Hloubkové čištění tvrdých podlahZkušenosti získáváme jednak tím, že na trhu působíme už dvacet let, ale také díky tomu, že máme svou klientelu nejen u nás, ale i na zahraničních trzích našich sousedů. Například na Slovenku, v Německu nebo v Rakousku. Právě zkušenosti ze zahraničí nás řadí ke špičce v našem oboru. Podlahu v obchůdku jsme čistili, jako vždycky všechno. Nejdříve ze všeho stroj podlahu vydrhne. V této fázi používáme speciální čistící chemikálie, které jsou velice účinné, zároveň ale ohleduplné k životnímu prostředí a zdravotně nezávadné. Poté vysoce výkonný vysavač podlahu vykartáčuje tak, aby se odstranily všechny nečistoty – mnoholetá špína i kápance z podomácku dělaného malování.

Posledním krokem je pak důkladné mytí, které podlahu zbaví všech zbylých nežádoucích chemických látek, tak aby byla tak čistá, zdravotně i přírodně nezávadná. Paní podnikatelka si naši práci velice pochvalovala. Říkala, že podlaha vypadá jako nová. Domluvili jsme se, že se na nás v případě potřeby znova obrátí. To je pro nás vizitka spokojenosti. Moc se teď prý těší, až obchůdek otevře. My se těšíme taky, dobrých obchodů není nikdy dost, navíc, když mají tak příjemnou obsluhu. A SERVIS LIPKA, s.r.o.