Plísně na stěně a cena za jejich odstraněníV naší vinárně, kde skladujeme sudy s vínem, se začala tvořit plíseň. A ta tam z hygienických důvodů samozřejmě nemohla zůstat. Snažili jsme se to vyčistit, ale moc nám to nešlo. Tak jsme si řekli, že na to kašleme a radši si na to někoho najmeme. Ale sama hledání na internetu nesnáším, tak jsem to zadala našemu brigádníkovi, který u nás pracuje už dlouho a je na něj spolehnutí.

A ten nám řekl, že na internetu měla nejlepší reference úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstraňování plísní. Termín a podobně jsme si už zařídila sama. Na centrále jsem se na všem domluvila s velice milou paní, takže jsem byla ráda, že domluva byla bez problému, protože jsem docela nervák a s některýma lidma prostě není domluva. V domluvený den dojel tým o třech zaměstnancích a pustili se do toho. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek.

Po…

Plísně na stěně a vliv na zdravíPo odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na všechna místa, kde jsem se plísně obávala, aby byly trvale  chráněné proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. Nátěr je i stoprocentně bezpečný.

LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Od té doby plíseň neřeším, takže můžu tuto firmu a její službu odstranění plísně Praha všem jedině doporučit.