Jak dostat plíseň pryč z fasádyPřed nějakou dobou nás doma začali trápit plíseň a nedařilo se nám ji vyčistit, až nám s tím pomohla úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstraňování plísní, a proto jsem se rozhodla, že se o ní zmíním, protože by se podle mě o ní mělo vědět. Nabízí komplexní službu na odstranění plísní, čištění a dezinfekce fasády a aplikuje protiplísňový nátěr LSG Praha.

Jak jsem říkala, u nás doma se začala tvořit plíseň a ta musela zmizet, už jenom kvůli dětem, když k tomu naše mladší dcera má astma. Proto jsem se pustila do hledání firmy a pár jsem jich našla. Ale pak bylo na řadě rozhodnutí, kterou si vybrat.

Začala…

Jak odstranit vlhkost ze zdíZačala jsem číst články, kde lidi psali o jejich zkušenostech a snažila se mezi nimi vybrat. Po dlouhém uvažování jsem oslovila firmu A SERVIS, se kterou jsem prokonzultovala problém s plísní na našem domě. Byla jsem moc ráda, že mohli přijet už za dva dny, protože se dceři astma začalo zhoršovat, takže odstranění plísně bylo už opravdu akutní. Pracovníci firmy nejdříve všechna plísní postižená místa důkladně oškrábali, vyčistili a pak použili fasádní barvu, kterou si předem nechali namíchat.

V pokojích odstranili plíseň za pomocí odsávače, a to bez prášení a jakéhokoliv znečištění. Zdi potom také přetřeli malířskou barvou. Když vše důkladně proschlo, tak zdi ošetřili protiplísňovým nátěrem LSG. Ten nátěr je právě to, čemu vděčíme za to, že se plíseň už znovu neobjevila. S manželem jsme s touto firmou byli moc spokojení, takže ji ráda komukoli doporučím, protože odvedli skvělou práci a nikomu jinému už bych to nesvěřila.