Již několik let vedu noční podnik. Někteří tomu hanlivě říkají, však víte, „bordel“. Podle mě je to velmi nesprávné a nehezké označení. Domnívám se, že každý čas od času dělá doma nepořádek, ať už hlukem nebo tím, že zkrátka neuklidí a může se to nazývat stejně. Konec konců náš noční podnik je slušný podnik jako každý jiný. Jen s nějakými těmi službami navíc. A naše pracovnice mají práci jako každou jinou. Jen je za to většina společnosti bohužel odsuzuje. Podle mě neprávem, jelikož je to skutečně práce jako každá jiná. – Odstranění graffiti

A že máme skutečně velice pracovité ženy. Jsem na ně právem hrdý. Nejen na ně, ale na všechny, kteří náš podnik dělají takový, jakým je. Občas pořádáme i večírky pro všechny naše zaměstnance, abychom společně oslavili to, jak jsme byli v uplynulém roce úspěšní. Ačkoliv dnes člověk nepotřebuje nikam moc chodit, aby se uspokojil, přece jen filmy pro dospělé jsou dostupné všude a zadarmo, nám zákazníci neubývají. Naopak o ně přímo nemáme nouzi a v některých ročních obdobích již pravidelně přibývají.

Je to…

Je to legrační. Samozřejmě o náš podnik také pečujeme a snažíme se, aby hezky vypadal. Jednak se snažíme vylepšovat nabídku občerstvení, a i celkový vzhled našeho podniku zevnitř i zvenčí. Ovšem je spousta lidí, kteří nás nemají rádi. Jsou zkrátka nepřejícní. Podle mého názoru jen závidějí, že si sami nemohou dovolit k nám přijít, a proto mají takovéto dětinské chování. Běžně sestává, že někdo po našich pracovnicích hodí vajíčkem nebo po nich něco pokřikují.

Bohužel nejen po nich, ale i po našich klientech. Naposledy už to však trošku přestřelili. Náš podnik totiž někdo zvenčí posprejoval velice nevkusnými a urážlivými obrazy a slovy. Alespoň nebylo nikomu ublíženo. To jediné je pozitivní. Opravdu nás to s kolegy velmi naštvalo. Osobní útok v tom nejspíše nebyl. Kamery sice máme, ale pachatel byl kryt mikinou i maskou, tudíž nebylo možné jej identifikovat. Nevěděli jsme zprvu co si počít. Opravdu to nevypadalo reprezentativně.

Padly…

Padly návrhy, že bychom to mohli zkusit sami zamalovat. To by však vyšlo docela draho, navíc když ještě nikdo z nás pořádně neumí malovat. A ještě navíc ani nebylo jisté, zda by se tím ono sprejerovo veledílo zakrylo. Pak mi však jeden známý poradil, že přece existují služby na všechno, tak i na zamalování graffiti musí přeci něco být.

Dal jsem na jeho radu, a otevřel jsem si internet v mobilu, že se jen tak namátkově podívám. Po pár minutách jsem narazil na společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstranění graffiti. Stránky vypadaly věrohodně a služby měli hezky vysvětleny. Tudíž jsem se rozhodl je objednat. Musím říct, že v životě jsem většinou volil správně a nejinak tomu bylo i nyní. Firma excelentně odstranila graffiti, pracovníci mají skvělý, milý, ale přitom profesionální přístup. Tuto firmu A SERVIS LIPKA proto doporučuji. Nebudete litovat.