Pracuji v lázních, kam jezdí neustále celá spousta klientů. A my se snažíme o vše maximálně pečovat, aby se jim dostalo luxusu, jaký si zaslouží. Ale v poslední době jsme úplně nebyli spokojeni s firmou, která se nám starala o podlahy. Samozřejmě máme i vlastní úklidový tým, ale jednou za čas je potřeba, aby podlaha byla vyčištěná hloubkově.

Hloubkové čištění dezinfekční šetrnou chemií

Takže bylo načase poohlédnout se po někom jiném. A tak jsme hledali na internetu někoho, kdo by se o to postaral a narazili jsme na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, Čištění podlah Praha, která měla opravdu vynikající reference. Tak jsme si řekli, že se obrátíte právě na ně. Lidem z A SERVIS jsme vysvětlili naši situaci a řekli, co přesně bychom si představovali.

Domluvili jsme s nimi na termínu a kalkulaci a všech ostatních náležitostech. Zaměstnanci přijeli se speciálním kartáčovitým strojem, s nímž podlahu dlouho pečlivě drhli. Na čištění použili speciální chemii, která krásně provoněla celý dům a z výsledku jsme byli všichni nadšení, hlavně naše teta. Podlaha nebyla jen dokonale vyčištěná, ona byla opravdu jako nová.

Poté nám nabídli pravidelné čištění, což jsme po tom, co jsme viděli, jak skvělou práci odvedli, prostě nemohli odmítnout. Na podlahu také nanesli vosk, díky kterému podlaha vydrží čistá déle a navíc má i protiskluzový efekt, což je opravdu skvělá věc, protože když jste po nějakém speciálním ošetření nebo proceduře, může se vám motat hlava. A takto alespoň nikdo neuklouzne.

Strojové rotační čištění dlažby a betonových, litých podlah Praha

Minimálně ne vinou našich podlah. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální a domluva s nimi byla skutečně bez jediného problému. My s touto zkušeností můžeme všem tuto firmu jedině doporučit. I cena byla přijatelná, vzhledem k tomu, že podlahu dokázali uvést do tak perfektního stavu a stihli to i za velmi krátký čas. Takže pokud poptáváte čištění podlah, rozhodně doporučuji obrátit se na tuto firmu.

Zaměstnanci jsou navíc opravdu milí a pracovití, byla radost s nimi spolupracovat. Byli ochotní a vstřícní ke všem našim dotazům a požadavkům. Člověku to hned zvedne náladu, když je na něj někdo tak neobyčejně laskavý. Navíc taky nabízejí celou řadu dalších služeb, takže poptáváte i něco jiného, rovněž doporučuji obrátit se na ně, protože věřím, že jejich ostatní služby jsou stejně kvalitní jako jejich čištění podlah.

My určitě vyzkoušíme jejich mytí oken. Je to moje nejmíň oblíbená úklidová práce, a i na to jsou na internetu perfektní recenze. A vše za ještě přijatelnou cenu, když uvážím, jakou kvalitu nabízejí. Své služby  A SERVIS LIPKA realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a V Rakousku. Takže je vidět, že má firma široké pole působnosti, což jen potvrzuje jejich kvalitu.