Znáte to, když toho jako rodiče máte už občas plné zuby. Děti sice rostou a každým dnem se učí něco nového, ale občas už je toho moc. Děti také neposlouchají a zlobí a tropí si z vás šprýmy. Občas vás ani neberou vážně, zvláště, pokud nejste x-náctiletá youtuberka či youtuber. Ti jsou pro ně modlami. Neustále na nás kašlali a zlobili. My už toho měli jednoho dne plné zuby. Řekli jsme si, že uděláme takovou dohodu. Že je na chvíli necháme o samotě, ale nesmí zbořit ani podpálit dům.

Čím odstranit spreje, barvy a graffiti v domácích podmínkách

Také jsme jim dali za úkol, že pro nás musí připravit něco, co nás potěší. Konkrétně jsme jim nic neurčili, nechali jsme to na nich. Důsledně jsme jim však zdůraznili, jak je pro nás důležité, aby si neublížili. A také, aby nepodpálili dům a nic jiného doma. S mužem jsme se mezitím nachystali na naše „rande“. Na kterém jsme už fakt hooodně dlouho nebyli. Strašně moc času jsme strávili doma s těma dvěma lumpy. Už to zkrátka chtělo nějaký oddych. Něco nového a u toho ideálně zavzpomínat na staré dobré časy.

Samozřejmě jsme se na naše randíčko důkladně připravili. Oblékla jsem si šaty, které jsem měla naposledy před deseti lety a zjistila jsem, že mi stále padnou. Krásně jsem se nalíčila, dala jsem si své nejlepší šperky a boty. Samozřejmě podpatky. A nesměla chybět ani kabelka. Manžel si zase vzal smoking a děsně mu to seklo! To vám povím, že v tu chvíli vůbec nevypadal jako otec dvou dětí. A já prý jako matka! Děsně nám to seklo a konečně jsme se vydali vstříc dobrodružství. Nejprve jsme šli na večeři, poté jsme pili víno.

Poté jsme pokračovali do jedné luxusní kavárny, kde každá pátek bývá i tančírna. A večer jsme zakončili opět šampaňským v jednom úžasném nevšedním baru. No, zkrátka večer, jak má být. Domů jsme však přišli celkem brzy – v jedenáct večer, a to především kvůli dětem, abychom je zkontrolovali. Když jsme však dorazili domů, čekalo nás nemilé překvapení. Eufemisticky řečeno. Ehm, děti nám totiž chtěly udělat radost tak, jak jsme se s nimi domluvili. Jenomže se jim to úplně nepodařilo. Objevily totiž v garáži spreje a rozhodli se, že s nimi něco udělají. Nasprejovali totiž na zeď mě a mého muže. Tedy maminku a tatínka.

Jen tak. Spíše to připomínalo postavu hlavonožce, které kreslí malé děti, a ty naše už jsou trošku větší. Než abychom se dali do naříkání, tak jsme přemýšleli, co budeme dělat. Tak za prvé bude lepší pro příště sehnat chůvu, to jakože bez debat. To je jasný. Poté by bylo fajn zbavit se všech takových věcí jako jsou třeba spreje a další potenciálně nebezpečné nástroje k devastaci všeho okolo. Potažmo i zdraví dětí. Naštěstí se sprejů moc nenadýchaly. Poté jsme se dohodli, že si objednáme firmu A SERVIS LIPKA, jež graffiti odstraní. Kamarád, který si nechal vyčistit koberec, nám doporučil firmu Antigraffiti nátěry Brno, že čistí i graffiti. A měl pravdu. Firmu jsme objednali a graffiti perfektně odstranili. Tuto firmu tedy rozhodně doporučujeme.