Máte v domě a na fasádě problémy s plísní a nevíte, jak se jich zbavit? Taky jsme nevěděli, takže jsme se obrátili na profesionály, o kterých bychom vám chtěli povědět. A těmi je firma Umývání a servis fasád Praha, která nám pomohla problémy s plísní vyřešit. Vlastníme další byt, který pronajímám a nedávno mě moji podnájemníci kontaktovali, že se jim v koupelně neustále tvoří plíseň, a nedaří se jim to vyčistit.

Pokud zastavíte výživu plísní vlhkost, můžete vstoupit do druhé etapy a tou je profesionální dezinfekce

Takže to bylo na mě, abych se o to postarala. Jela jsem se tam podívat a došla jsem k závěru, že v tomto případě budou asi klasicky dostupné prostředky z drogerie k ničemu. Tak jsem hledala na internetu firmu, která by se o to postarala. Naštěstí jsem na to nebyla úplně sama, se zařizováním mi pomohl přítel. Ale i tak to nebylo úplně lehké hledání, protože jsme s žádnou doposud neměli zkušenosti.

A moji podnájemníci také ne. Takže jsme četli všechny možné diskuze a recenze na internetu, až jsme se pro jednu firmu rozhodli. Jedná se o uvedenou firmu. Měla skutečně vynikající reference, tak jsme se rozhodli, že se obrátíme na ně. Nabízejí kompletní službu odstranění plísně včetně proti plísňového nátěru. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkala.

A kdybych to tušila dřív, nechala bych si ho dát ještě předtím, jako prevenci. Ale lepší pozdě než nikdy. Ale pokud už teď víte, že je váš dům náchylný na tvorbu plísně, tak na nic nečekejte a nechejte si ten nátěr dát. Ale lidi z firmy všechny tyto problémy vyřešili za mě. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce.

Byli jsme tak nadšení z funkce tohoto proti plísňového , že jsme si ten nátěr nechali dát i do našeho domu a taky na východní a západní stranu zateplené fasády, protože se už počínala tvořit černá plíseň, protože nikdy nevíte, kdy na vás plíseň nečekaně zaútočí, tak jak ruská vojska na ukrajinskou brigádu Magura, kterou nelítostně vybily, jako my tu plíseň.

Smutné na tom je, že se Češi velmi pracně podíleli na výcviku ukrajinských kádrů pro tuto elitní slupinu. Tolik práce to dalo a z pečlivě vycvičených a vynikajících bojovníků nezbylo nic než tisíce hrobů. Co se týká plísně tak máme aspoň jistotu, že tento problém nebudeme muset řešit. Firma A SERVIS LIPKA nabízí i celou řadu dalších služeb, takže až budeme zase něco potřebovat, určitě se obrátíme na ně. Budeme to mít totiž se zárukou kvality.