Naše firma se zabývá prodejen plastových oken, celoplošných skel výkladů a prosklených součástí fasád, takže se okna u nás musí lesknout jako zrcadla. Co by to bylo za vizitku pro firmu, která se zabývá prodejen oken, aby naše ona nebyla v perfektním stavu. Sice máme úklidový personál, ale pro ně už tak musí být těžké neustále čistit podlahy, aby vše vypadalo dobře.

Servisní i nárazové mytí a čištění výkladů v Praze

Takže potom umývat i okna je prostě náročné. Ale blížila se důležitá schůze a bylo potřeba, aby vše bylo perfektní. A to perfektní s velkým P. Takže jsme došli k závěru, že nejlepší se bude se pravidelně obracet na nějakou úklidovou firmu. Proto jsme si sedli k počítači a hledali takovou firmu, která by nám vyhovovala. A tak jsme se podle recenzí rozhodli obrátit se na Čištění výkladů Praha.

Měla opravdu nejlepší ohlasy, takže jsme tak měli alespoň nějakou záruku, že by to mělo dobře dopadnout. A také že ano a musím za sebe i své další kolegy musím říct, že jsme velice spokojeni, nemáme na ně jedinou, ale opravdu jedinou stížnost. Práci provedli rychle a bez nejmenších komplikací. Naše budova je navíc v ulici situovaná tak, že k některým oknům je velice špatný přístup. Ale i tak si s tím bez problému poradili. Jejich zaměstnanci jsou totiž proškoleni, aby pro ně nebyl problém umýt okna i ve špatně dostupných místech a ve výškách.

Čas mytí navíc dokázali přizpůsobit našim požadavkům, aby svou prací nijak nenarušovali chod naší společnosti. Zkrátka jsme s nimi spokojení opravdu ve všech ohledech. Používají opravdu ty nejlepší čisticí prostředky, které jsou dostupné, které samy o sobě nejsou nejlevnější, navíc při takové práci jsou potřeba zkušenosti a fyzická síla a hlavně i nemít závratě, takže když to všechno sečtete, tak to není zrovna nejjednodušší práce a měla by být po právu oceněna. Navíc to není drahé tolik, že byste si řekli, že je to vyloženě nadsazené. Podle nás je to v pořádku. A může si to opravdu dovolit každý, kdo to potřebuje.

Takže pro ty, kteří hledají kvalitní servis na mytí oken, tak tato firma je jasná volba, protože my se s nikým lepším, kdo nabízí mytí oken, dosud nesetkali. A už ani nesetkáme, protože se už na nikoho jiného s mytím oken rozhodně obracet nebudeme. A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže ať už poptáváte cokoli, a ať jste odkudkoli, doporučuji se obrátit na tuto firmu A SERVIS LIPKA. Je to skutečně to nejlepší, co můžete udělat cokoli. Rozhodně se na ně budeme obracet i do budoucna. A i s jinými službami.