Zdravím, chtěla bych svou recenzí podpodřit úklidovou firmu Praha odstranění graffiti, která mě zbavila graffiti. U nás na dětském hřišti, které je ohraničeno z jedné strany zdí, na které se bohužel jednoho dne objevilo graffiti, což se nám z rodičů nikomu nelíbilo. Informovali jsme o tom starostku naší čtvrti a ta slíbila, že se o to postará. Čirou náhodou tam mám známé, tak jsem se zeptala, jak to vypadá a ona že teď mají všichni moc práce, ale že to můžu uspíšit tím, že sama najdu firmu, která by se o to postarala.

Stop graffiti   Odstranění graffiti

                                              Jak na graffiti

Recenze na internetu

Nikoho jsem ale neznala, takže jsem byla odkázaná na internet. Hledala jsem tam nějakou, která by měla dobré reference a se kterou by byli lidi spokojení. Nechtělo se mi investovat do někoho, u koho bych neměla alespoň nějakou jistotu, že to dobře dopadne. A nakonec jsem narazila na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. protože o nich lidi psali vážně dobře. Na nic jsem nečekala a kontaktovala jsem je. Byla jsem ráda, že nám dali co nejdivější termín, protože jsem nechtěla, aby se barva spreje ještě více a více vsákla do fasády.  V těch případech je totiž prý mnohem složitější graffiti odstranit a nemusíte to dopadnout dobře.

Odstranění graffiti z fasád   Odstranění graffiti z cihlové zdi

                                             Profesionální odstranění graffiti

Spokojenost

V domluvený den přijeli a pustili se do práce. Graffiti odstranili a zdi potřeli barvou, kterou jsme jim dali.  Normálně se potom vše ještě natírá antigrafiftovým nátěrem. Pro případ, aby se graffiti na zdi znovu nemohlo objevit, kdyby na vašem domě chtěl opět řádit nějaký sprejer. Se zaměstnanci jsem byl moc spokojení. Byli to všechno příjemní lidi, se kterými se mi dobře spolupracovalo. Všichni rodiče s jejich prací byli taky moc spokojení. U nás ve čtvrť jsme všichni známí včetně starostky, když se to tak vezme, takže byla ráda, že jsme se o to postarali (službu samozřejmě zaplatila čtvrť).

Trvalé odstranění graffiti   Jak odstranit graffiti

                                             Jak mít čisté zdi

Spousta služeb

Takže jestli hledáte někoho na odstranění graffiti Praha, pak doporučuji tuto firmu, která vyniká nejen svojí prací a cenami, ale také rychlostí a ukázkovým přístupem. Se zaměstnanci je skvělá domluva a byli velice milí a ochotní. Dětské hřiště zase vypadá mnohem lépe. Proto jejich službu tolik doporučuji, protože je na ně spolehnutí v každém ohledu.

Zeď bez graffiti   Prevence proti graffiti  

Navíc nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, jako je například čištění koberců a podlah, mytí oken a dokonce odstraňování plísně, takže pokud budete potřebovat i něco dalšího, rovněž doporučuji obrátit se právě na ně. Jsem si jistá, že s nimi budete spokojeni v každém ohledu tak jako my. Nejen naše, ale i ostatním recenze jsou toho důkazem.

Fasády bez graffiti   Graffiti na domě

                                             Úspěšný boj proti graffiti