Při odstraňování se objevuje problém a to ten, že většina grafitů se nedá vůbec odstranit anebo odstranění je jen částečné. Úspěšnost při odstranění graffiti z povrchu, který nebyl ošetřen antigraffitovým nátěrem, se pohybuje od 60 – 90%. Antigraffitová ochrana je jediný způsob, jak odstranit graffiti se 100% úspěšností. Podotknout také můžeme, že samotné nanesení antigraffiti nátěru může odradit tzv. pouliční umělce před jejich sprejerskou činností na Vaší fasádě. Na první pohled je totiž poznat, na kterém místě je povrch ošetřen antigraffiti ochranou, jelikož je pololesklý a chová se jako lak.
Dále také zajišťujeme: Pískování uměleckých a historických stěn a plášťů budov speciální pískovačkou s říditelným tlakem. Čištění provádíme mytím, tlakovým mytím s aktivní čistící složkou, tlakovým mytím sodou – systémem zásobníku Armex. Pískování a čištění fasád, objektů. Tryskání a mytí betonových stěn, prosklených stěn, polykárbonátových stěn, luxferových a kopilitových stěn, zámkových dlažeb, dlažeb a obkladů, chodníků, předokenních žaluzií, slunolamů a ocelových konstrukcí. Stop graffiti, odstranění všech grafity, grafiti, graffiti. Čištění a mytí fasád, oken, prosklených ploch ve výškách, provádíme pomocí horolezecké a slaňovací techniky, nebo pomocí hydraulických ramen pojízdných montážních plošin, práce ve výškách. Anti-graffiti ochrana proti sprejerům a sprejerskémů vandalismu. Pískování interiérů a exteriérů budov, krovy, stropy, vše zašlé, fasády a pláště budov. Ochrana proti nedovolenému a černému výlepu plakátů a reklam. Čištění, tryskání a mytí betonových stěn, prosklených stěn, polykárbonátových stěn, luxferových a kopilitových stěn, zámkových dlažeb, dlažeb a obkladů, chodníků, předokenních žaluzií, slunolamů a ocelových konstrukcí. Odstranění graffiti speciální pískovačkou s říditelným tlakem. Čištění a mytí plášťů a stěn budov, hal, čištění sendvičových plášťů a stěn budov.

 

Odstraňování tagů v Brně

Odstraňování tagů v Brně

 

Odstranění graffiti, antigraffiti Brno. Prevence, ochranné nátěry Hradec Králové

Potřebujete odstranit graffiti z vašeho majetku nebo se bojíte o svůj majetek a chcete aplikovat antigraffiti nátěr? A SERVIS LIPKA, s.r.o. vám nabízí tyto služby, které již několik let pro své zákazníky realizuje na mnoha místech v České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Odstranění graffiti v Brně je téměř na denním pořádku a také se rychle rozšiřuje mezi novou generaci. Je tedy důležité, aby zákazník zmapoval okolí, v kterém se nachází jeho majetek a důkladně jej ochránil antigraffiti ochranou v Brně a okolí. Nebezpečná místa jsou zejména v okolí parků, kde se pouliční vandalové často objevují, ale také v okolí klubů, hospod a nádraží či různých sportovních hřišť. Aplikací antigraffiti ochrany Brno v podobě nástřiku nebo nátěru, vám zajistíme dokonalou ochranu vašeho majetku a 100% účinnost odstranění graffiti. Životnost této antigraffiti ochrany je 4 – 6 let a po tuto dobu následuje také levný servis odstraňování graffiti v Brně, který budete mít naší firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o. zaručen. Mnoho společností, které provádí odstranění graffiti Hradec Králové, vám dnes nanese ochranu, ale když se objeví graffiti, řekne vám, že to zvládnete odstranit sami horkou vodou. Toto není možné. I přes to, že vám zaručíme ochranu toho, že se graffiti nedostane do struktury fasády, pořád je odstranění graffiti Hradec Králové velmi náročná práce, kterou musí provádět zkušený pracovník s příslušnými pomůckami. Naši pracovníci sbírali zkušenosti v oblasti odstranění graffiti mnoho let a používají cca 20 druhů odstraňovačů graffiti. Pokud se snažíte odstranit graffiti sami, tak budete mít štěstí, když se vám to podaří. Problém je v tom, že tito pouliční vandalové používají velkou škálu sprejů a na některé nejsou ani vyrobeny odstraňovače graffiti a díky tomu jsou vandalové, kteří vytvářejí, malují a stříkají graffiti v Hradci Králové, krok před námi. Například druh spreje MONTANA je téměř neodstranitelný a na ochraně drží jako vypálený. Využijte naše profesionální služby. A SERVIS LIPKA, s.r.o. vám také nabízí – denní a pravidelné úklidy domácností, bytů, domů, firem, rezidencí nebo kanceláří Hradec Králové. Zajišťujeme úklid po stavebních pracích Hradec Králové, úklid a čištění po rekonstrukcích Hradec Králové, úklid a čištění po malířích a řemeslnících Hradec Králové, mytí oken Hradec Králové, aplikace GlasProtect hydrofobní nanotechnologie Hradec Králové, čištění a mytí žaluzií, markýz i rolet Hradec Králové, impregnaci markýz, odstraňování graffiti Hradec Králové, strojové čištění a mytí podlah Hradec Králové, voskování a fluatace podlah Hradec Králové. www.a-servislipka.cz

 

Odstranění graffiti Hradec Králové

Odstranění graffiti Hradec Králové

 

Mytí oken, výloh. Čištění fasád, žaluzií i ve výšce Brno

A SERVIS LIPKA, s.r.o. realizuje mytí oken bytů, domácností, soukromých domů, vil, rodinných domů v Brně. Tuto službu realizujeme v největší míře pro soukromé osoby, pro firmy, pro instituce a úřady, pro nemocnice a zdravotnická zařízení Brno. Dalšími oblastmi, kde vykonáváme velký objem prací mytí oken, výloh a jiných prosklených ploch, jsou školy Brno, obchody a provozovny v centru města Brna, na hlavních obchodních tepnách – obchody a provozovny Brno a dále nájemci –koncesionáři – obchody a provozovny v obchodních centrech Brno. V obchodních centrech je nejvíce využívané servisní čištění oken v cyklech 1x za 30 dní z venkovní strany a 1x za 90 dní z vnitřní strany. Tuto službu realizujeme také jako jednorázové mytí oken v bytech, domácnostech, soukromých a rodinných domech, novostaveb a vil v Brně. Způsob, jakým realizujeme mytí oken Brno, označujeme jako trik suchého leštění, jelikož nepoužíváme k vyleštění skleněných ploch žádné leštící přípravky, které způsobí to, že po čase vylezou na povrch kruhy a tahy po leštění. To je způsobeno navázáním prachu a městských spadů na leštidlo. Díky leštidlům by okna nezůstala tak dlouho čistá, jako při triku suchého leštění, které provádíme 100% bavlněnou plenou. Tuto činnost realizujeme mnohdy ve výškách, kde je zapotřebí horolezecké a speleologické techniky nebo vysokozdvižné techniky a hydraulického ramene. Naši zaměstnanci jsou důkladně proškoleni na práci ve výškách dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. V této zakázce je zahrnuto také čištění parapetů, čištění okenních rámů a odstranění pavučin či zbytků hnízd. A SERVIS LIPKA, s.r.o. realizuje také – mytí markýz plastových i látkových za pomocí kotoučového stroje a kvalitní, dezinfekční chemie Bosch RTS 80, odstraněné nečistoty odsajeme a zbavíme vlhkosti vysoce výkonným vysavačem. Námi nabízené služby jsou čištění koberců Brno, tepování koberců Brno, odstranění plísní v exteriérech a interiérech Brno, mytí podlah Brno, voskování podlah Brno, odstranění graffiti Brno, antigraffiti nátěr Brno – nezávaznou cenovou nabídku vám rádi zašleme, kontaktujte nás prosím na centrala@a-servislipka.cz, nebo navštivte náš web www.a-servislipka.cz.

 

Mytí výloh v obchodních centrech, Brno

Mytí výloh v obchodních centrech, Brno

 

Čištění koberců, čalounění. Impregnace, voskování linolea, PVC. Průmyslové podlahy Brno

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. se specializuje na hloubkové a generální čištění nylonových, polyamidových, polyolefinových a polypropylenových koberců. Toto čištění koberců je hloubkové, dezinfekční, chemické, mechanické – rotačním kartáčem, doplněno silným tlakovým vysáváním. Touto metodou se koberec kvalitně propere a vyčistí. Dále k čištění koberců používáme šetrnou značkovou chemii Bosch RTS. Způsob čištění  kotoučovým strojem, je v současné době nejúčinnější a nejšetrnější způsob, jak koberce kvalitně vyčistit. Začátek procesu čištění spočívá v nanesení a vsáknutí chemie RTS do koberce. Dále následuje krok, při kterém je koberec podroben mechanickému čištění kotoučovým strojem. Tento kotoučový stroj zajistí odstranění zatvrdlých a zaschlých částic nečistoty z vláken koberce. Pokud nastane případ, že se nežádoucí nečistoty nedaří ani po opakovaném působení kotoučového stroje důkladně vyčistit, přistoupí se ke způsobu manuálního čištění koberce. Závěrečná fáze zahrnuje použití vysoce výkonného průmyslového vysavače se speciální úzkou násadou. Celý povrch koberce je zbaven veškeré vody a vlhkosti společně s uvolněnými nečistotami. Spousty firem aplikuje metodu extrakční, ale tu zásadně nedoporučujeme, jelikož nevyčistí koberec dokonale. Tento způsob čištění nám neosvědčil. V minulosti jsme extrační medotu používali, ale brzy jsme ji zavrhli , a to z důvodu, že po vyčištění koberce se výsledek nelíbil našim zákazníkům ani nám. V některých případech se stává, že na koberci zůstávají fleky a musí se vyčistit znovu. Čištění a tepování koberců je pouze jednou z našich nabízených služeb. Naši zákazníci mohou využít například i denní a pravidelné úklidy domácností, bytů, firem i kanceláří, úklidy po stavebních a rekonstrukčních činnostech. Specializujeme se na strojové čištění a voskování podlah , a to dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Po strojovém vyčištění podlah vždy zákazníkovi doporučíme, aby si podlahu nechal zakonzervovat nanesením průmyslového polymeru – navoskováním podlahy. Na podlahu dáváme zpravidla pololesklý nebo matný vosk. Odstraňujeme graffiti a nanášíme ochranu proti graffiti. Antigraffitovou ochranu aplikujeme v podobě nátěru či nástřiku, je to velmi kvalitní a účinná ochrana povrchů fasád před sprejery a má životnost 4 až 6 let. Dále čistíme fasády od plísní, mechů, sporů ze zateplených domů, a to velmi progresivní technologií LSG, tvz. nátěrem LSG dosáhneme toho, že zamezíme tvořící se vlhkosti, která způsobuje růst a tvorbu zelených sanitrů a zamezíme a odstraníme stávající mikrobiální napadení. Tato funkce je založena na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Provádíme také mytí, čištění, leštění oken. U oken se také specializujeme na nanášení nanoimpregnace tvz. nešpinavou úpravou, kterou aplikujeme na skla pomocí technologie GlasProtect. Tato hydrofobní impregnace je obzvlášt vhodná pro okna s špatnou dostupností. Po dohodě čištíme markýzy-žaluzie-lamely. Odstraňujeme folie, banery a nedovolené polepy z prosklených ploch. Provádíme výškové práce. Řešíme denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem, úklidy po stavebních činnostech. Zaměřujeme se také na pískování, což je abrazivní metoda čištění, která se úspěšně používá pro čištění fasád, cihelných zdí, pomníků, obkladů, dlažeb, schodů od nátěru, zašlé špíny, mechu, řas, graffitů, odstraňování nátěrů a koroze ze železných a ocelových konstrukcí, olejových skvrn apod. Pro tyto všechny případy je nejvhodnější způsob, použít speciální pískovačku W 1-40 a obraziva tj. jemný písek, granit, slupky z vlašských ořechů. Kdy dopadem abraziva na povrch dochází k odstranění usazených nečistot, omítek či starých nátěrů či graffiti. Metodu pískování lze použít i pro čištění fasád historických budov či památek, která je schválená českým památkovým ústavem atd. Máte zájem i Vy o naše služby? Kontektujte nás na tel.č. +420 608 740 707 nebo formou emailu: centrala@a-servislipka.cz .

 

Čištění koberců strojovou metodou Brno

Čištění koberců strojovou metodou Brno

 

 

Čištění a voskování podlah, Brno

Čištění a voskování podlah, Brno

 

Podobné zakázky jsme realizovali na následující ulicích:

Kronova 40, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … Podešvova 32, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … Čápkova 29, 602 00 Brno – střed, Brno … Velkopavlovická 28, 628 00 Brno – Vinohrady, Brno … Klicperova 24, 628 00 Brno – Líšeň, Brno … Ibsenova 24, 638 00 Brno – Lesná, Brno … Lipová 45, 603 00 Brno – Pisárky, Brno … Ondráčkova 235, 628 00 Brno – Líšeň, Brno … Mikulovská 22, 628 00 Brno – Vinohrady, Brno … Pekařská 55, 602 00 Brno – střed, Brno … Högrova 30, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … Vážného 39, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … Klímova 24, 616 00 Brno -Žabovřesky, Brno … Táborská 149, 615 00 Brno-Brno-Židenice … Májová 35, 641 00 Brno-Brno-Žebětín … Mladá 23, 644 00 Brno-Brno-Útěchov … Uhýrkova 22, 620 00 Brno-Tuřany … Přemyslovo náměstí 39, 627 00 Brno-Slatina … Prašná 25, 621 00 Brno-Brno-Řečkovice a Mokrá Hora … Ronovská 34, 621 00 Brno-Ořešín … Pod nemocnicí 24, 625 00 Brno – Bohunice, Brno … Žebětínek 28, 621 00 Brno – Medlánky, Brno ¬… Kohoutovická 66, 641 00 Brno – Žebětín, Brno … Říčanská 29, 635 00 Brno – Bystrc, Brno … Černovické nábřeží 34, 617 00 Brno – Komárov, Brno … U kaple 30, 635 00 Brno-Kníničky … Planinka 21, 621 00 Brno-Jehnice … Příjezdová 49, 621 00 Brno-Brno-Ivanovice … Milady Horákové 1977, 602 00 Brno-střed … Vzhledná 44, 642 00 Brno-Bosonohy … Souběžná 27, 636 00 Brno-Židenice … Bartolomějská 51, 641 00 Brno – Žebětín … Luční 46, 616 00 Brno-Žabovřesky … Blatnická 22, 62800 Brno-Vinohrady … Revoluční 23, 620 00 Brno-Tuřany … Lipová 65, 691 02 Velké Bílovice … Nová 601, 696 62 Strážnice … Jana Černého 822, 691 55 Moravská Nová Ves …Očovská 23, 695 01 Hodonín … Slovácká 550, 691 44 Lednice … Budovatelská 81, 696 01 Rohatec … Nám. 15.dubna 1105, 696 03 Dubňany … Josefovské chalupy 391, 691 55 Moravská Nová Ves … Žižkovská 33, 691 02 Velké Bílovice … Komenského 229, 685 01 Bučovice … Za Kasárnami 3360, 690 02 Břeclav … Pavlovská 56, 692 01 Mikulov … Sadová 918, 691 42 Valtice … Rybáře 56, 691 45 Podivín … Malá Strana 214, 691 42 Valtice … Republikánské obrany 23, 692 01 Mikulov … Janův hrad 364, 691 45 Podivín … Na Vyhlídce 940, 685 01 Bučovice … Bzenecká 1551, 696 62 Strážnice … Cihelny 23, 696 01 Rohatec … Nám. 15.dubna 1105, 696 03 Dubňany … Kpt. Jaroše 34, 690 02 Břeclav … Javorová 23, 695 01 Hodonín … Pekařská 93, 691 44 Lednice … Zátiší 1098/30, 735 14 Orlová … Zahradní předměstí 329/547, 735 81 Bohumín … V Zimném dole 889/36, 735 11 Orlová … Žižkova 63/222, 734 01 Karviná …Mládežnická 41/74, 736 01 Havířov … Žákovská 48/602, 736 01 Havířov … U Lesa 43/601, 734 01 Karviná … Závodní 63/74, 735 06 Karviná … 17. listopadu 43/699, 736 01 Havířov … Zátiší 796/11, 735 31 Bohumín … Záplotí 75/233, 737 01 Český Těšín … Tyršova 648/98, 739 61 Třinec … 1. máje 163/744, 735 31 Bohumín … Vardasova 38/47, 736 01 Havířov … Trnava 288, 763 18 Trnava … Liptál 462, 756 31 Liptál … Ratiboř 345, 756 21 Ratiboř … Jablůnka 601, 756 23 Jablůnka … Pospíšilova 2, 757 01 Valašské Meziříčí …Tichá 2, 796 07 Držovice … Kelč 501, 756 43 Kelč … Dr. A. Stojana 28, 751 17 Horní Moštěnice … Partyzánská 21, 683 23 Ivanovice na Hané … Trávnická 188, 798 27 Němčice nad Hanou … Havlíčkova 564, 752 01 Kojetín … Záříčí 14, 768 11 Chropyně … K Zavadilce 3, 751 02 Troubky … Zvolenov 533, 751 01 Tovačov … Hrubčická 477, 798 12 Kralice na Hané … nám. T. G. Masaryka 7, 796 01 Prostějov … Na Sezníku 1, 779 00 Olomouc … Velkomoravská 16, 779 00 Olomouc … Havlíčkova 16, 767 01 Kroměříž … Družba 1121, 768 24 Hulín … Cukrovar 295, 768 21 Kvasice … Babice 281, 687 03 Babice … Salašská 51, 687 06 Velehrad … J. V. Choráze 300, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Skalní 264, 753 01 Hranice … Hranická 1401, 751 31 Lipník nad Bečvou … Tršice 15, 783 57 Tršice … Dolní Újezd 81, 751 23 Dolní Újezd … Velký Újezd 4, 783 55 Velký Újezd … Vrbátky 81, 798 13 Vrbátky … Tršice 271, 78357 Tršice … Bystřická 355, 783 72 Velký Týnec … K Nádraží 335, 783 73 Grygov … Jiráskova 241, 751 03 Brodek u Přerova … Kroměřížská 3, 768 02 Zdounky … Morkovice-Slížany 8, 768 33 Morkovice-Slížany … Švábenice 32, 683 23 Švábenice … Bratrská 21, 750 02 Přerov I-Město … Kelč 55, 756 43 Kelč … Kálalova 833, 757 01 Valašské Meziříčí … Jablůnka 86, 756 23 Jablůnka … Ratiboř 487, 756 21 Ratiboř … Liptál 4, 756 31 Liptál … Trnava 315, 763 18 Trnava … U botanické zahrady 10, 779 00 Olomouc … Na vlčinci 2, 779 00 Olomouc … Brodek u Přerova 1, 75103 Brodek u Přerova … Nad Chmelnicí 248, 68706 Velehrad … Babice 33, 687 03 Babice … Kroměřížská 305, 768 21 Kvasice … Kroměřížská 121, 768 24 Hulín … Kotojedská 10, 767 01 Kroměříž … Hrad 476, 768 11 Chropyně … náměstí Svobody 1405, 752 01 Kojetín … Vodní 4, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Jablonského 366, 798 27 Němčice nad Hanou … Malinovského 5, 683 23 Ivanovice na Hané … Havlíčkova 17, 751 17 Horní Moštěnice … Žerotínovo náměstí 21, 750 02 Přerov … Švábenice 264, 683 23 Švábenice … Nový Svět 118, 768 33 Morkovice-Slížany … Světlá 321, 768 02 Zdounky … 8.Května 205, 783 73 Grygov … Tršice 25, 78357 Tršice … Vrbátky 63, 798 13 Vrbátky … Konečná 8, 796 07 Držovice … Za Kosteleckou ulicí 3895, 796 01 Prostějov … Komárov 118, 798 12 Kralice na Hané … Smetanova 206, 751 01 Tovačov … Nová čtvrť II 5, 751 02 Troubky … Velký Újezd 4, 783 55 Velký Újezd … Tršice 18, 783 57 Tršice … Souhradní 1388, 751 31 Lipník nad Bečvou … Svatoplukova 66, 753 01 Hranice … Zálesní 42/541, 724 00 Ostrava-Proskovice … Za Humny 43/15, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou … U Nemocnice 41/254, 725 29 Ostrava-Petřkovice … Žilinská 51/98, 708 00 Ostrava-Poruba … U Hrůbků 133/57, 709 00 Ostrava-Nová Ves … U Pošty 46/47, 715 00 Ostrava-Michálkovice … Vyhlídková 43/25, 725 27 Ostrava-Plesná … Volná 44/475, 712 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Žerotínova 68/58, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Rudolfova 49/471, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Zdeňka Štěpánka 42/38, 708 00 Ostrava-Poruba … Zemědělská 47/681, 722 00 Ostrava-Třebovice … Vlčkova 76/75, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Šubertova 44/38, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … U Hůry 47/69, 723 00 Ostrava-Martinov … Zdeňka Bára 41/68, 700 30 Ostrava- Dubina u Ostravy … Za Školkou 51/987, 717 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … V Zátiší 46/71, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … U Nové školy 124/84, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, Ostrava-jih … Paskovská 219/651, 720 00 Ostrava-Hrabová … Václava Jiřikovského 82/47, 700 30 Ostrava-Dubina, Ostrava-jih …Vodárenská 704/47, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Žižkova 55/32, 711 00 Ostrava-Slezská Ostrava … U Nové školy 127/62, 700 30 Ostrava-Ostrava-jih … Šlejharova 20/57, 720 00 Ostrava-Hrabová … Výhledy 63/84, 725 28 Ostrava-Hošťálkovice … Nový Hrozenkov 494/85, 756 04 Nový Hrozenkov … Želechovice nad Dřevnicí 298/975, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí … Polní 1104/64, 763 12 Vizovice … Na Stráni 567/641, 763 15 Slušovice … Sadová 1083/75, 763 61 Napajedla … 1. máje 1227/507, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm … Zašová 55/495, 756 51 Zašová …Hlavní 865/31, 756 54 Zubří … Halenkov 779/674, 756 03 Halenkov … Hovězí 665/115, 75601 Hovězí … Bánov 694/780, 68754 Bánov … náměstí Míru 215/66, 687 51 Nivnice … Antonínská 675/942, 687 25 Hluk … Bratří Mrštíků 2216/96, 686 03 Staré Město … Bedřicha Buchlovana 927/705, 686 05 Uherské Hradiště … Zlínská 271/95, 765 02 Otrokovice … Zašová 55/131, 756 51 Zašová … Valašská Bystřice 705/82, 756 27 Valašská Bystřice … Horní Bečva 408/464, 756 57 Horní Bečva … Vlčnov 435/68, 687 61 Vlčnov … Prostřední 3528/220, 760 01 Zlín … Horní náměstí 54/64, 755 01 Vsetín … Mariánské náměstí 484/941, 688 01 Uherský Brod … Podhradská 427/112, 763 26 Pozlovice … Josefa Černíka 804/510, 763 26 Luhačovice … Chmelnice 435/35, 687 71 Bojkovice … Osvobození 65/242, 763 21 Slavičín … Mýto 502/53, 763 31 Brumov-Bylnice – Bylnice … Kramolišova 238/615, 766 01 Valašské Klobouky … Lidečko 78/62, 756 12 Lidečko … Slezská 25, 741 01 Nový Jičín … Potoční 27, 742 35 Odry …Pod Bílou horou 88, 742 21 Kopřivnice … Myslbekova 22, 741 01 Nový Jičín … Ostravská 543, 742 58 Příbor … Nerudova 34, 757 01 Valašské Meziříčí … Lesní 1191, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Křižíkova 1390, 738 01 Frýdek-Místek …Šustaly 24, 742 21 Kopřivnice … Masarykova 372, 742 45 Fulnek … Martinská čtvrť 1809, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … K dolům 180, 739 42 Frýdek-Místek … Oderská 283, 742 47 Hladké Životice … Obránců Míru 23, 742 21 Kopřivnice … Palackého 636, 742 58 Příbor … Butovická 68, 742 13 Studénka … Pod Stínadly 1246, 757 01 Valašské Meziříčí … Jiráskova 31, 741 01 Nový Jičín …Lidická 778, 742 13 Studénka … Gruntovní 846, 739 44 Brušperk … Poláškova 204, 757 01 Valašské Meziříčí … Palkovická 560, 738 01 Frýdek-Místek … Noremská 404, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … Kopaná 642, 744 01 Frenštát pod Radhoštem … Křovická 285/76, 518 01 Dobruška … Pardubická 359/106, 53401 Holice … Levá 1258/109, 277 11 Neratovice …Husova 332/76, 506 01 Jičín … Dubská 787/62, 272 03 Kladno … třída Edvarda Beneše 76/62, 500 12 Hradec Králové … Pražská 39/76, 503 51 Chlumec nad Cidlinou … Dolecká 133/632, 551 01 Jaroměř … Palackého 146/52, 28903 Městec Králové … Dukelská 1113/666, 293 01 Mladá Boleslav … Běloveská 964/52, 547 01 Náchod … Leštinská 459/76, 549 01 Nové Město nad Metují … Jana Žižky 700/65, 504 01 Nový Bydžov … Mírová 1492/56, 516 01 Rychnov nad Kněžnou … Šnajdrova 33/632, 50353 Smidary … Gen. Govorova 599/75, 50303 Smiřice … Pivovarská 59/65, 289 22 Lysá nad Labem … Pražská 36/665, 276 01 Mělník … Luční 71, 251 63 Všestary … Na Poštolce 212, 281 63 Vyžlovka … Kmochova 8, 250 91 Zeleneč … U Koupaliště 1355, 564 01 Žamberk … Na Burse 582, Benátky nad Jizerou II, 294 71 Benátky nad Jizerou … Rumunská 22, 250 88 Čelákovice …Topolská 687, 537 05 Chrudim … Budovatelů 311, 533 12 Chvaletice … Žižkova 126, 533 12 Chvaletice … Fantova 333, 281 66 Jevany … Haškova 237, 250 90 Jirny … Benešova 158, 280 02 Kolín … Polní 4, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav … Chrudimská 1700, 286 01 Čáslav … Litomyšlská 1365, 560 02 Česká Třebová … K Dolánkám 971, 282 01 Český Brod … Kaštanová 97, 251 01 Dobřejovice … Luční 326, 252 42 Vestec … Lázeňská 54, 281 63 Kostelec nad Černými lesy … Na bahnech 28, 289 21 Kostomlaty nad Labem … Kontryhelová 365, 250 84 Květnice … Kremnická 900, 284 01 Kutná Hora … Kaštanová 665, 289 24 Milovice … Ladova 809, 251 64 Mnichovice … Na Dolejšku 4, 250 87 Mochov … Polní 136, 251 62 Mukařov … Mochovská 307, 250 81 Nehvizdy … Orlice 117, 561 51 Letohrad … Jurije Gagarina 1969, 288 02 Nymburk … K Blahobytu 2487, 530 02 Pardubice-Pardubice V … Palachova 31, 290 01 Poděbrady … K Návsi 22, 251 01 Popovičky … Jitrocelová 758, 252 43 Průhonice … K Zátiší 364, 251 67 Pyšely …28. října 1477, 535 01 Přelouč … Lipanská 8, 251 01 Říčany … Kostelní 245, 289 12 Sadská … Pardubická 3, 533 04 Sezemice … Tyršova 687, 538 21 Slatiňany … Na Rafandě 4, 250 82 Tuklaty … Lipská 987, 517 21 Týniště nad Orlicí … Mírové náměstí 6, 562 01 Ústí nad Orlicí … Jungmannova 804, 250 82 Úvaly … Mníšek 607, 517 41 Vamberk … Bešůvka 835/41, 641 00 Brno – Žebětín … Za Školou 610/55, 595 01 Velká Bíteš … Svatopluka Čecha 640/74, 664 34 Kuřim … Horní Město 45/52, 588 32 Brtnice … Zdenky Vorlové 2066/51, 594 01 Velké Meziříčí … náměstí Tomáše Garrigue Masaryka 69/72, 672 01 Moravský Krumlov … Brněnská 238/72, 67555 Hrotovice … Na Volvách 947/60, 664 91 Ivančice … Na drahách 190/45, 664 11 Zbýšov … náměstí Svobody 58/61, 671 72 Miroslav … 9. května 277/274, 675 26 Želetava … Masarykovo náměstí 696/51, 586 01 Jihlava … Dobrovského 562/78, 665 01 Rosice … Tyršova 405/74, 676 02 Moravské Budějovice … náměstí Svobody 774/564, 691 23 Pohořelice … Kovářova 254/34, Žďár nad Sázavou 4, 591 01 Žďár nad Sázavou … Pražská 637/66, 674 01 Třebíč … Štěpnická 439/47, 588 56 Telč … Za Branou 561/65, 594 51 Křižanov … Lipová 244/85, 675 71 Náměšť nad Oslavou … U Střelnice 1769/72, 666 01 Tišnov … Skalní 773/43, 642 00 Brno – Bosonohy … Na Rozcestí 70/45, 664 48 Brno – Moravany …