Čištění koberců Brno - čištění koberců v BrněPřemýšleli jste někdy o svém koberci? Nejspíše ne, jelikož o tom nikdo nepřemýšlí. V televizi je velké množství reklam na udržování čistoty v koupelně či v okolí toalety. Mikrobi a bakterie jsou ukazovány jako svět uvnitř našeho světa. Svět, který je pro ten náš velmi nebezpečný. Svět bacilů, svět nemocí. Představte si, že takový svět je, ale i pod Vámi. Je ve Vašem koberci.
Představte si hustý prales s vysokými stromy. Ten prales je plný živočichů, kteří mají na práci jen jediné jíst a škodit. S jídlem to mají jednoduché. V takovém neudržovaném pralese je vždy dostatek jídla. Nejrůznější zbytky, které plní břicha živočichům.
Zamysleli jste se někdy nad tím, co žije ve vašem koberci? Vlasy jsou jako stromy. Mikroby, roztoči, plísně to jsou ti živočichové. A čím se živí? Živí se vaší kůží, vašimi vlasy, zbytky jídla. Živí se díky vám a žijí díky vám.

 

čištění matrací Brnočištění potahů Brnočištění čalounění Brno

 

 

 

 

 

Říkáte si…

Říkáte si koberec jednou za čas vysaji, to stačí. Omyl. Většina vysavačů nemá dost dobrý filtr, který by zachytil i ty nejmenší organismy. Jediné čeho vysávánímČištění koberců Brno - tepování koberců a čalounění v Brně dosáhnete je rozfoukání mikrobů všude po bytě. V naší metafoře by to byla jen migrace živočišných druhů do jiných míst pralesa, kde mohou opět žít a škodit.
Tak tedy koupíte kartáč, kosmetické přípravky a koberec vydrhnete. Je to, ale jako byste česaly koruny stromů. Prostě jen menší deštík s větrem pro prales. Živočichů hluboko u kořenů stromů se nic nestane. Možná jen budou naštvaní a o to agresivnější. A možná pokud prales pořádně nevyschne, tak se jim bude lépe množit. Bude jich více a více.
Ideální řešení? Ano existuje a není to vyhození koberce. Zkuste využít A SERVISU LIPKA  s.r.o. společnosti specializující se na čištění koberců a podlahových krytin. Tato společnost využívá vysoce účinné mechanické metody čistění koberce. Tato metoda zajistí, že se chemický přípravek dostane až ke kořenům chlupů koberce. Zlikviduje veškerý život zde a nečistoty vytáhne na povrch. Zde už stačí vše vysát vodním vysavačem. Následně koberec nechat pořádně vyschnout a pak už si jen užívat oslňující svěžesti a koberce, který bude jen vaším útočištěm.  Čištění koberců Brno ceník.

 

hloubkové čištění koberců Brnoprofesionální čištění koberců Brnočištění postelí Brno