jak vydesinfikovat koberec BrnoRodiče se přestěhovali do menšího bytu, který jim lépe vyhovoval, do jejich bývalého velkého bytu jsme se tak mohli nastěhovat my s manželem a dětmi. Rodiče nám v bytě nechali koberce, které měli ořezané na míru místností a byla by je škoda přemisťovat. Jeden háček to ale mělo. Rodiče koberce nikdy nedávali čistit a chovali dva psy, kteří dali kobercům docela dost zabrat. Rodiče se přestěhovali do menšího bytu, který jim lépe vyhovoval, do jejich bývalého velkého bytu jsme se tak mohli nastěhovat my s manželem a dětmi.

Rodiče nám v bytě nechali koberce, které měli ořezané na míru místností a byla by je škoda přemisťovat.čištění čalounění Brno
V kobercích po psech zůstalo spoustu chlupů a hlavně alergenů, které asi nepůsobily nejlépe na naše děti, protože v jejich blízkosti začaly pokašlávat. Měli jsme jedinou možnost, a to nechat koberce vyčistit profesionální firmou. Sympaticky a schopně na nás působil A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Praha ceník, proto jsme si ho vybrali a nelitovali jsme.
Především musím vyzdvihnout perfektní pečlivou a dobře zkoordinovanou práci personálu firmy, dodržení domluveného termínu a vstřícný přístup k zákazníkům.

 

profesionální čištění koberců BrnoPánové ze servisu…

Pánové ze servisu, kteří u nás čistili koberce, se ve své profesi skvěle vyznali, na požádání nám uvedli složení čisticího prostředku, se kterým pracovali. Také nám řekli o jeho perfektních nejen čisticích ale i dezinfekčních účincích, díky kterým jsme se zbavili alergenů.koberec jako nový
Kotoučovým strojem se z hloubky koberců podařilo na povrch vyčesat všechny chlupy a hluboko usazené nečistoty. Skvrny, které jsme už považovali za stálou „ozdobu“ koberců, zmizely. Zašedlé barvy se prozářily a koberce najednou omládly. S rotačními kartáči, čisticí chemií a závěrečným vysáváním se podařilo provzdušnit slepená a slehlá vlákna, která teď kobercům vytvořila nevídaný objem.
Když koberce uviděli rodiče, nemohli je poznat. Trvalo nám dlouho, než jsme je přesvědčili, že to jsou opravdu jejich původní koberce a že jsme si nekoupili nové.

 

údržba koberce v dětském pokoji Ostravaúdržba koberce v obývacím pokoji Ostravajak na vysávání koberce v kuchyni Ostravačištění postelí Brno