čím odstranit graffitirecenze odstranění graffitiRáda bych se ostatním zmínila o úklidové firmě Praha odstranění graffiti  a její službě odstraňování graffiti, se kterou mám opravdu jen ty nejlepší zkušenosti. Graffiti vidíte prakticky na každém druhém rohu a vypadá to fakt děsně. Jenže pokud si necháte dům předtím antigraffitovým nátěrem od této firmy, máte jistotu, že tyto hnusné malůvky z vašich zdí půjdou snadno dolů, a nebude vás to stát mraky peněz. Pokud se však na vaší fasádě objeví, a vy žádný ochranný filtr nemáte, bude to horší. Sice to půjde dolů, ale bude to stát výrazně větší sumu a v některých případech nejde odstranit stoprocentně. – jak odstranit graffiti

U nás však nebyl problém s tím, že by nám někdo poničil majetek nebo tak. Náš syn právě hrozně rád maloval graffiti a poprosil nás, jestli by si nemohl malovat v garáži. To nám nevadilo, garáž stejně nejde vidět a není to zrovna místnost, kde byste vysedávali s kávou a knihou v ruce, takže jsme mu to dolovili. Naopak jsme byli rádi, že se nás zeptal a nebyl jako ti, co sprejuje po nedovolených místech. Ale po pár letech z toho už vyrostl a už dlouho nemaloval a bylo vidět, že se už k tomu nebude vracet. Tak jsme si řekli, že dáme garáž zase popořádku. Ale věděli jsme, že pouhé přemalování nebude řešením, tak jsme si na to najali úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. o které jsme věděli, že graffiti odstraňuje.

Zaujala…

cena odstranění graffitirychlé odstranění graffitiZaujala nás jejich práce natolik, že jsme začali využívat i jejich další služby. Například takové čištění koberců a podlah je opravdu bombastické, vypadají potom opravdu skvěle a my se už úklidem doma nemusíme tolik zabývat a můžeme se tak více věnovat věcem, které nás baví. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální, takže to byla vážně radost spolupracovat s tak prima lidmi. Jejich ceny byly taky přijatelné, kterou určitě člověk neváhá investovat, aby si od těchto nepříjemností nechal vypomoci od profesionálů. A oni skuteční profesionálové jsou, a to v každém ohledu, který mě napadá.

Nemohu jim skutečně nic vytknout. Na nikoho jiného se v budoucnu určitě obracet nebudu, leda by zkrachovali, ale to dříve pokvetou kameny. Takže se toho určitě nemusím obávat a mohu tak dát graffiti a těžkým úklidovým činnostem nadobro sbohem. Zaměstnanci této firmy byli také velice milí a ochotní a příjemní, s čímž se dneska také nesetkáte úplně všude. Tuto firmu opravdu můžu doporučit ve všech směrech, které mě napadají, takže pokud hledáte někoho na odstranění graffiti, tak tady tato firma je na to skutečně vynikající. Za nás má plný počet hvězdiček a ještě jednu navíc.