Odstranění plísní, mechů, řas a hubZdravím, žiju sám a úklidové práce nejsou zrovna moje parketa, ale jelikož se mi v podnikání daří, tak mi pak není líto investovat peníze do úklidových služeb a tak podobně. A protože už jsem toho vyzkoušel docela hodně, rozhodl jsem se zmínit o jedné úklidové firmě, a sice o A SERVIS LIPKA, s.r.oOdstraňování plísní, se kterou mám skvělou zkušenost hned v několika ohledech, ale teď bych chtěl hlavně vyzdvihnout hlavně jejich službu likvidaci plísní Praha a její protiplísňový nátěr LSG.

V koupelně se mi začala dělat plíseň, s jejíž existencí jsem se samozřejmě nehodlal jen tak smířit. Takže jsem na internetu hledat firmu, která by se o to postarala a zjistil jsem, že to právě dělá i A SERVIS, s nimiž jsem už spolupracoval, takže to pro mě byla jasná volba. A firma A SERVIS LIPKA zajišťuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu.

Jejich…

Jak odstranit nebezpečné plísněJejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Jednoduše řečeno, plíseň už se na takto ošetřeném povrchu neobjeví.

Dále jsem se od zaměstnanců dozvěděl i další informace, jako například, že na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. Plísně se mnohdy tvoří i z vnitřních stran zateplených domů. Zkrátka je vidět, že mají přehled hned v několika směrech, což z nich dělá pravé profesionály a já je doporučuji.