O plíseň v domě nestojí nikdo, takže je logické, že nikdo není nadšený, když se mu doma objeví. Nicméně pokud vás tato situace už postihne, není vhodné ji ignorovat. Nejlepší je nechat si ji odstranit od nějakých odborníků, protože kdybyste se o to pokusili sami, je docela pravděpodobné, že se vám plíseň nepodaří odstranit úplně.

Holt specializované firmy disponují lepšími prostředky, které v supermarketu nebo drogerii zkrátka nenajdete. A proč je důležité se jí zbavit co nejdříve? Nejen proto, že to ošklivě vypadá a zapáchá, ale také proto, že může být příčinou řad onemocnění. Nejhůře plíseň v domě snáší astmatici, kterým může pobyt v takovém prostředí zhoršovat příznaky jejich onemocnění.

Vlhkost a plíseň…

Vlhkost a plíseň v domácnosti jsou spojeny nejen s častějším výskytem astmatu a jeho zhoršováním, ale i u jinak zdravých lidí mohou způsobovat dýchací problémy, jako například kašel, dušnost, časté infekce dýchacích cest, záněty průdušek nebo alergickou rýmu. Většinou se to projevuje tak, že se alergikům zhorší jejich alergie, ale problémy se můžou vyskytnout i u těch jedinců, kteří doposud těmito problémy netrpěli. Takže je třeba se o plíseň důsledně a rychle postarat.

Nevíte, na koho se obrátit? Jednou z firem, která se odstraňováním plísně zabývá a mívá vždy vynikající výsledky, je firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., Nátěr proti plísni, která v rámci své služby likvidaci plísní Praha nabízí i nátěr LSG, který se už postará o to, aby vás plíseň už netrápila, protože funguje nejen na bázi odstraňování plísně, ale i jako účinná prevence.