Když si nevíte rady s nenadálým graffiti, vyjímajícím se na fasádě Vašeho domku či firmy, neváhejte kontaktovat naši úklidovou společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., která se specializuje na čištění všeho druhu. A proč právě naše firma? Jednoduše proto, že jsme jedničkou na českém trhu. Odstraňování graffiti se věnujeme dlouhá léta, a to s velice vysokým procentem úspěšnosti naprostého odstranění takovýchto počinů. O naší profesionalitě svědčí naše široká a také dlouhodobá klientela. Důležité je pro nás dělat věci pořádně a vždy se stoprocentním nasazením.

Sprostota nezvaných hostů v podobě disharmonických grafftiových kliháků na Vaši fasádě, odstraňování graffiti Praha

Pokud se graffiti u našich klientů objeví, je žádoucí jeho odstranění udělat co nejrychleji. Důvodem je vyšší pravděpodobnost úplného odstranění, a navíc demotivace autorů takovýchto záležitostí. Věříme, že si sprejeři pak uvědomí, že jejich práce je zbytečná, nemá dlouhého trvání a je nežádoucí. Navíc ze zkušenosti víme, že tam, kde se jednou graffiti objeví, se často po krátké době objeví i další. Tyto zkušenosti máme nejen od nás z České republiky, ale také ze zahraničí, kde rovněž pracujeme.

Graffiti jsme nedávno odstraňovali z fasády domu našich nových klientů. Ti se přestěhovali do ulice, kde je tato záležitost velmi frekventovaná a je vždy téměř nutností udělat předběžná opatření proti této škodné. Několik našich klientů na dané ulici žijí již delší dobu. Dostali se k nám jednoduše. Začalo to jednou rodinou a další přibývali pouze tím, že si o naší práci vzájemně řekli, a tím si pomohli. Tak to bylo právě i s našimi posledními klienty. Rychle se seznámili se zákony této ulice a po odeznění prvotního šoku udělali taková opatření, aby se škodná pěkně zapotila.

A protože je sousedi seznámili s prací Odstraňování graffiti Praha a také s tím, že se dlouhodobě soustřeďujeme i na prevenci, volali již cíleně. A co znamená ta prevence? Vytvořili jsme takzvaný systém čistých budov. To ve zkratce znamená, že všem našim klientům doporučujeme na fasádu aplikovat antigraffiti nátěr. Ten ji ochrání před dalšími nebo případnými tagy.

Udělejte proti opatření a proveďte si na stěnách antigraffiti ochranu

Po aplikaci tohoto nátěru je jejich odstranění bezproblémové. Navíc všem klientům garantujeme, že pokud se někde na fasádě objeví graffiti, my to odstraníme. Vždy na tomto místě zcela zdarma vrátíme novou vrstvu antigraffitové ochrany. Zabezpečíme tím, že dojde k nanesení nového AGO nátěru. A to v místě, které jsme oslabili při čištění a odstraňování. I díky tomu dokážeme nabídnout přijatelné ceny.

Vzhledem k tomu, že noví majitelé domku v problematické lokalitě již byli o naší práci předem poučeni a inspirovali se u sousedů, kde to funguje, obrátili se na nás nejen s prosbou o vyčištění fasády, ale i s prosbou o aplikaci tohoto nátěru. Postupovali jsme tedy tak, že jsme graffiti opakovaně zeslabovali až bylo už téměř neviditelné. Potom jsme přetřeli fasádu původní barvou.

Na tu jsme poté nanesli průhledný AGO nátěr. To vše jsme aplikovali v ideálních teplotních podmínkách. Použitá technologie tak mohla bez problému a účinně fungovat. Naše firma A SERVIS LIPKA garantuje životnost tohoto opatření po dobu až 6 let. Po tu dobu si naši zákazníci mohou být jistí, že jejich fasádu nemůže nic ohrozit. To vše díky našim profesionálním zaměstnancům a také díky profesionálním službám.