Provozujeme v Brně soukromou anglickou školku. Kromě jazyků je však pro nás důležité děti vychovávat k zodpovědnosti, národní hrdosti a hrdosti k českému jazyku, v přátelství, k úctě a lásce k přírodě. Mnohdy to máme dosti složité, zvláště, když se nedávno u nás objevili vandalové. Ti k nám oknem prohodili cihlu, na fasádu umístili všem dobře známý obrazec a pod něj napsali jméno vychovatelky, jejíž maminka má africké předky. Tento rasistický útok jsme sice nahlásili, ale stejně, těžko s tím někdo něco zmůže…

Komu můžeme poděkovat za graffiti na fasádě, a jak ho odstranit

Každopádně bylo potřeba zabránit tomu, aby se děti naučily, že takové jednání je zcela normální a zároveň, abychom nevyvolávali pohoršení rodičů. Jistě, nelze dítka chránit před reálným světem, ten je stejně dříve nebo později dostihne. Ale stejně to tam zůstat nemohlo. Bylo potřeba to odstranit, ale nedisponovali jsme takovými prostředky, abychom se o to mohli postarat.

Sedla jsem si proto k internetu a hledala takovou firmu, která by s tím měla opravdu zkušenosti a měla bych u nich alespoň nějakou záruku, že by to mohlo jít dolů. A našla jsem tam firmu, která mě opravdu moc zaujala. Jedná se o úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., Antitgraffiti nátěry Brno.

Tato nabízí nejen antigraffitový nátěr AGO, který na povrchu vytvoří ochranný filtr. Takže pokud vám na to někdo něco načmárá, půjde to bez problému dolů. Jenže my ho neměli. Ale i tak si s tím šlo něco udělat. Zaměstnanci z A SERVIS LIPKA si s tím dokázali poradit. Nejprve to odstranili speciálními přípravky, až tam zbyl opravdu jen opravdu hrozně slabý stín.

Pojistěte si stěny domu a natřete si fasádu v Brně antigraffiti nátěrem

Ten zamalovali fasádní barvou, kterou si nechali předem namíchat. A poté nanesli ochranný nátěr AGO, díky kterému máme jistotu, že se už graffiti na zdi neobjeví. Navíc mi zaměstnanci řekli, že většina sprejerů už pozná, zda je na zdi ochranný nátěr nebo ne, takže když zjistí, že tam je, tak to nechají být. Proto můžu tuto službu odstranění graffiti od úklidové firmy A SERVIS LIPKA všem jedině doporučit, protože jsem s ní byla opravdu moc spokojená.

Zaměstnanci firmy jsou navíc všichni skuteční profesionálové, kteří ví, co dělají, takže se vám nemůže stát, že by se jim graffiti nepodařilo dát dolů. Navíc jsou k tomu velmi milí a ochotní a je s nimi bezproblémová domluva. Jsou sice o něco dražší, ale rozhodně se to vyplatí. Ty speciální nátěry a podobně sami o sobě musí být drahé, takže není možné, aby i taková služba byla nejlevnější, když k tomu vezmete i tu fyzickou práci a všechno okolo.

Doufám, že jsem přidáním své recenze pomohla těm, kteří se rozhodují, na koho se s tímto problémem obrátit. Rozhodně je to investice, která se vyplatí. Jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.