V naší firmě Odstraňování plísní Brno nabízíme řadu služeb a jednou z nich je i odstraňování plísní, které je lepší svěřit profesionálům a nepouštět se to toho vlastními silami. S plísněmi jsou vždy problémy, obzvlášť ve starších domech. Lidé si mnohdy ani neuvědomují, jak velice málo stačí k tomu, aby se vytvořilo nadměrné vlhko a tím i následně plíseň. Například dospělý člověk vydá ze svého těla během jedné noci až 1,5 litru vody ve formě vodních par.

Při odstranění plísně je nutné začít specializovanou a odbornou dezinfekcí

K tomu připočtěte páru z vaření, sprchování a podobně. K velkému vlhku výrazně přispívá i sušení prádla. A dokonce i velké množství pokojových rostlin. Dá se tvrdit, že jedna čtyřčlenná domácnost vyprodukuje denně mezi 12 až 20 litry vody a toto množství by mělo být pohlceno vzduchem v domácnosti. Pokud uvidíte na vašem okně kapičky vody, která vznikla z páry, tak už na nic nečekejte, protože to už mnohdy bývá pozdě.

Vlhko se začne kondenzovat a plíseň je na světě. Naštěstí si s tím umí naši zaměstnanci bez problému poradit. Při odstraňování plísni praktikují následující postup. Na povrchy napadené plísní nanesli běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření.

LSG je taky prý aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr LSG. S tímto nátěrem vám dokážeme zaručit, že se s plísněmi už nebudete muset potýkat. S naším nátěrem jsou velice spokojeni majitelé kavárny, kde chovají andulky. Jak jsou kočičí kavárny, tak tato chovala andulky.

A udělala se jim tam plíseň a bylo potřeba se o to postarat. Jak kvůli zákazníkům, tak i kvůli andulkám. A sami si s tím neporadili. A tak nás kontaktovali, abychom jim s tím pomohli. Plíseň jsme odstranili bez problémů a díky našemu nátěru LSG už nemají s plísněmi potíže. Na tento nátěr je skutečně spolehnutí. Proto s ním pracujeme, protože víme, že přináší výsledky, které od něj každý očekává. Naše služby  A SERVIS LIPKA realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže si troufáme tvrdit, že mám široké pole působnosti.