Jsem od přírody zdrženlivý člověk. Mou obezřetnost ve mně následně prohloubily i zkušenosti s různými dodavateli, kteří sjednané zakázky plnili i neplnili. Začal jsem se více spoléhat na sebe a vlastní schopnosti, které jsou však omezené. Nejsem nadčlověk, a proto leckdy musím udělat i nějaký ten ústupek. Věnuji se konstrukci dřevostaveb na klíč a s tím spojenými službami. Aby stavba mohla stát na pozemku, který klient pro tyto účely zakoupil, je k tomu dlouhá cesta. A je potřeba si ji projít a nic nezanedbat.

Čištění ve výškách, mytí oken a výkladů v Praze

Čas určený na výběr schopných partnerů se mi stonásobně vrací v bezproblémovosti každého realizovaného projektu. S nějakými těmi zádrhely se však vždy musí počítat. Dostatek času jsem si nechal i v případě výběru úklidové společnosti, od které jsem požadoval bezchybné provedení práce. Chtěl jsem ji najmout na mytí oken po stavbě. A to, že by výsledek měl být bez šmouh a nedokonalostí, je pro mě samozřejmost. Stejně tak opatrnost pracovníků vůči věcem v jejich dosahu a ochota podřídit se našim potřebám.

Začal jsem s vyhledáním na internetu a poptával jsem se svých známých i obchodních partnerů. Díky tomuto průzkumu jsem byl obeznámen s pracovní činností jedné firmy, která se mi zalíbila a došel jsem k názoru, že by to mohlo být přesně to pravé pro mě. Je zde řeč o úklidové společnosti Umývání oken Praha. Její služba Mytí výkladů se mi vryla do paměti.

Na jejich webových stránkách jsem si vyhledal kontakt a zavolal jim. Telefon zvedla moc příjemná paní, která byla velmi vstřícná a snažila se podat co nejvíce informací o jejich službě. Domluvili jsme se na termínu a k večeru jsem měl již v emailové schránce zaslaný předběžný návrh zakázky. Pročítal jsme i jejich webové stránky, kde měli spoustu zajímavých informací o různých úklidových činnostech, které provádějí, včetně onoho postupu při mytí oken.

Když pracovníci přijeli, zjistili, co a jak, a velice efektivně práci zorganizovali tak, aby vše fungovalo jako švýcarské hodinky. Samotné mytí bylo velmi poučné. Dávali pozor na věci okolo sebe. Velice kvituji jejich profesionalitu. Takovou sladěnost a preciznost u úklidových pracovníků jsem si nedokázal ani představit. Okna vyčistili včetně rámů, parapetů a žaluzií a vše probíhalo velmi rychle. Mohu říci, že jsem s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o. nadmíru spokojen a rozhodně se jich do budoucna vzdávat nehodlám.