Již několik let se v naší prodejně specializujeme na prodej v oblasti domácích potřeb. Kromě toho nabízíme i kuchyňské a zahrádkářské potřeby, koupelnové doplňky, úklidové pomůcky a drobné elektrospotřebiče. Na výběr je toho hodně a vzhledem k tomu, že naše původní prodejna nebyla nafukovací, rozhodli jsme se přestěhovat ji do většího.

Jak účinně beze šmouh umývat skla zimních zahrad ve výšce v Praze

Nyní sídlíme v přízemí velmi moderní budovy v centru města. Strana z ulice je celá prosklená, a podle toho je potřeba vycházet při údržbě prodejny. Máme stálou paní na úklid, ale vzhledem k tomu, že výloh a prosklených je mnoho, rozhodli jsme se kontaktovat specialisty na mytí oken a výloh, kteří k nám budou docházet pravidelně ve sjednaných intervalech. Už jen zbývalo vybrat tu správnou firmu…

Výběr vskutku nebyl jednoduchý a já pomalu propadala panice, kterou úklidovou společnost si mám zvolit, když je toho na trhu takové množství. Neměla jsem žádnou zkušenost z dřívější doby, a tak jsem se musela spoléhat na reference lidí a prezentace firem v okolí. Až jsem se dostala k velmi slibně vyhlížející úklidové společnosti Čištění prosklených zimních zahrad v Praze. Zabředla jsem na toto téma s jednou ze svých pravidelných zákaznic, a ta mi ji doporučila. Zpětně mohu říci, že jsem neprohloupila a tato firma je skutečně perlou, kterou se vyplatí minimálně vyzkoušet.

Byla s nimi perfektní domluva. A ačkoliv se specializují spíše na větší firmy a obchodní centra, byli ochotní vzít i tuto menší zakázku. Vzhledem k tomu, že sídlíme v poměrně rušné ulici, doporučili mi také aplikaci ochranné vrstvy skel, díky které se skla tolik a tak rychle nešpiní. Jedná se o takzvanou nanoimpregnaci skel.

Já jsem této nabídky využila a mohu říci, že i po dvou měsících je prosklená fasáda v tom nejlepším možném stavu. Vypadá pořád, jako by se čistila včera. Určitě A SERVIS LIPKA doporučuji všem, kdo o takovou službu by měl zájem. Nemusí se obávat ani ti, kteří hledají úklidovou společnost na mytí oken v rodinném době. Tato firma bere i zakázky menšího rozsahu. Kromě pravidelného mytí je možné domluvit pouze jednorázové mytí, například po stavební činnosti.