Patřím k zakladatelům jedné z největších brokerských společností v České republice. Naším denním chlebem je svět financí. Pomáháme našim klientům zhodnocovat jejich volný kapitál. Děláme takového prostředníka, který umožňuje investovat na finančních trzích a nakupovat akcie, komodity, dluhopisy a využíváme mnohé další instrumenty. Jak naši klienti rostou, my rosteme s nimi.

Po stavení a výškové umývání a čištění oken a výkladů v Brně

Začínal jsem s několika kolegy v menší kanceláři, nyní sídlíme ve dvoupatrové budově. Neustále inovujeme a vytváříme příjemné prostředí pro setkávání se s lidmi. Ještě donedávna jsme sháněli firmu, která by nám po částečné rekonstrukci pomohla s mytím oken. Jak jsem psal výše, budova je patrová. Máme sice dost svých pracovních sil, ale ne každý snese práci – mytí oken ve výšce. Bylo třeba vyhledat profesionální pomoc.

Tento nelehký úkol, jsem si jako majitel firmy vzal na starost osobně a začal jsem obvolávat úklidové společnosti, ale i své známé a přátele a vyptával se na nějakou slušnou firmu, která má s prací ve výškách zkušenosti. Výsledek však nebyl valný. Po hodinách a hodinách hledání jsem neměl nic, čeho bych se chytnul. Radu jsem pak získal u jednoho ze svých klientů a toho, že jsem nakonec příležitost využil, rozhodně nelituji. Opsal jsem si kontakt a hned další den jsem do firmy Umývání oken Brno zavolal.

Probrali jsme vše potřebné, dodal jsem informace o rozměrech a dostupnosti oken a dohodli jsme se na vhodném termínu. Velmi ochotná slečna mi vše vysvětlila, a ještě nabídla jednu službu – impregnaci skel a prosklených ploch. A těch je v naší firmě docela dost. Tato údržba je prý velmi výhodná, nejenže ušetří finance naší firmy ohledně vydání za mytí oken, ale co více, prodlouží i životnost takto ošetřených oken. Tato nano technologie je založena na principu lotosového efektu.

To znamená, že okna a výklady mají samočisticí efekt. Prach a špína se shlukuje do kuliček a ty samovolně prouděním vzduchu odlétají z takto ošetřených ploch. Tato nabídka mě velmi zaujala, a tak jsem souhlasil. Zpětně mohu říci, že jsem snad nemohl udělat lépe. Postupovali opravdu profesionálně. A SERVIS LIPKA byli maximálně pečliví a dochvilní. Navíc jsou to velmi příjemní lidé. Nic nebránilo tomu, abych si s nimi domluvil mytí v pravidelných cyklech.