V našem podnikovém areálu proběhla minulý rok velká rekonstrukce jídelny pro zaměstnance, která je umístěna v druhém patře jedné z budov. Naše jídelna dostala úplně novou podobu, přičemž se vedení rozhodlo, že z jedné strany budovy nechá co největší přístup světla. A tak vznikla prosklená stěna, která zároveň poskytuje krásný výhled téměř do celého areálu. S touto rekonstrukcí byla zároveň spojena potřeba sjednat pracovníky na mytí oken ve výškách.

Výškové umývání, čištění prosklených pergol, stěn a oken v Praze

A já jako náborář jsem dostal za úkol vybrat ty nejlepší, a proto jsem si dal s výběrovým řízením skutečně záležet. Hledal jsem firmu, která bude mít v pořádku veškeré certifikace, servis zařízení nutného pro práci ve výšce, kvalitně vyškolené zaměstnance a bude srozumitelně a spolehlivě komunikovat. Cena služby byla až druhořadá. Nicméně jsme také nechtěli peníze vyhazovat oknem. Zkrátka jsem dostal za úkol najít někoho, kde by byl slušný poměr cena – výkon.

Již při prvních telefonátech a e-mailových sděleních mi došlo, že to bude spíše běh na delší trať. Zdlouhavá jednání a dlouhé odezvy na mé dotazy mě utvrdily v tom, že by s takovými firmami byla těžká domluva. Nejednalo by se o flexibilní spolupráci. Překvapilo mě, kolik firem nemělo v pořádku certifikace. Myslel jsem, že bez toho se snad ani v oboru pracovat nedá, ale zřejmě je to možné. Firmy spoléhají na to, že jejich zákazníky takové informace zajímat nebudou.

Myslím, že by si to každý potenciální klient měl zkontrolovat. Přece jenom, když máte zájem o dlouhodobější spolupráci, vyplatí se trochu prověřovat. Po pečlivém zvážení všech možností jsem se nakonec rozhodl pro firmu Skleněné pergoly čištění Praha. Už od prvního kontaktu s ní šlo všechno hladce. Firma skvěle reagovala na naše požadavky a ukázala se být velice pružná. V neposlední řadě se musím také zmínit o perfektní práci, kterou její zaměstnanci odvádějí. Skvělé zaškolení a solidní zázemí, které firma svým pracovníkům zajišťuje, na tom všem mají jistě svůj velký podíl.

Pracovníci z A SERVIS LIPKA jedou jako dobře promazaný stroj. Pracují s neuvěřitelnou efektivitou a úžasnými výsledky. Čistota a lesk skel budovy jsou díky nim prvotřídní. Nezůstalo to ani bez povšimnutí mých nadřízených, kteří mě za skvělý výběr firmy pochválili a v další spolupráci s touto firmou mě podpořili. Mám radost, že se mé pečlivé hledání spolehlivé úklidové firmy neminulo účinkem. Věřím, že tato recenze někomu pomohla v jeho honbě za úklidovými pracovníky.