Nedávno se nám ozval jeden manželský pár. Bylo to poměrně k popukání, jelikož se jim stala opravdu vtipná věc. Koupili si společný dům a nyní ho předělávají. Jednou z věcí, jak ho udělat ještě hezčí bylo, že ho namalují. Konkrétně stěnu v obývacím pokoji že namalují. A rozhodli se, že to neudělají jinak něž spreji. Zkrátka nasprejovali obraz. Jenže výsledek za moc nestál. Bylo jim jasné, že to takto nemohou nechat.

Jaké jsou spolehlivé prostředky k odstranění grafiti a spejů

Ale rovnou přiznali, že s něčím takovým v podstatě počítali, pokud se stane. A měli přichystané peníze bokem na rekonstrukci. Přijeli jsme tedy na místo a vše napravili. Než se však dostaneme k samotnému výsledku, dovolte nám představit postup naší práce. Ten je takový, že graffiti zeslabíme co nejvíce a přetřeme příslušnou fasádní barvou. Zamalovat graffiti hned a neodstraňovat ho, nepřináší dobré výsledky. Graffiti většinou prosvítá na povrchu a jsou vidět jeho původní linky, které jistě nikdo nechce na svém domě.

Jakožto prevenci proti posprejování doporučujeme si nechat nanést na fasádu antigraffiti ochranu, jež zajistí následné odstranění graffiti se stoprocentním výsledkem. Na závěr je potřeba připomenout, že odstraňování graffiti nelze provést a zakázky odevzdat v daném termínu ve finální podobě, v okamžiku, kdy klesne venkovní teplota pod deset stupňů. To však ani momentálně nehrozí. Ze zkušeností ale také již víme, že za těchto teplot ani nepřibývá graffiti. Antigraffiti nátěr s pracovníky nanášíme v několika vrstvách, a to podle struktury povrchu.

Je možné ho nanést na všechny druhy ploch, a to včetně plastů. Jediné materiály, které nejsou vhodné pro antigraffitový nátěr, jsou sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát. Poskytujeme nejlevnější cenu v České republice – od 490 korun za metr čtvereční. U hladkých ploch nanášíme obvykle tři vrstvy, ale u strukturovaných a pórovitých povrchů je nutné nanést od šesti až po dvanáct vrstev. Naše společnost A SERVIS LIPKA (pobočka v Praze a Brně) jako jediná v České republice může zaručit funkčnost ochrany za bezkonkurenční a nejlevnější cenu.

Odstranění graffiti z ošetřených povrchů není komplikované a je vždy s kýženým výsledkem. Graffiti odstraníme a poté naneseme speciální jednorázový nátěr Bellizoni. Tím docílíme toho, že je ochrana zachována a zmnohonásobněna! Takže její funkčnost vydrží až šest let a také toho zvládne více. Včasné odstranění graffiti v Praze je nesmírně důležité náš „systém čistých budov“. Z praxe je ověřeno, že pokud se graffiti rychle odstraní, sprejeři velmi brzy naznají, že jejich dílo nemá na onom místě dlouhého trvání. Graffiti jsme nakonec perfektně odstranili. Klienti byli spokojení. Nic nám nepřináší větší radost!