Spolu s několika kamarády realizujeme dětský tábor jako dobrovolníci, protože jsme tam sami všichni vyrostli a prožili, tak jsme i my stejné zážitky chtěli zajistit ostatním dětem. A tento rok jsme měli pro všechny nachystat táborová trička, která měla být batikovaná. A dělalo se to zrovna u mě doma a musím říct, že to nebyl asi úplně nejlepší nápad. Protože se nám prostě nedařilo a vždy když jsme trička přenášeli usušit na balkon, tak nám nějaké spadlo, nebo něco podobného. I během barvení to nebylo úplně ono. Takže podlaha v obývacím pokoji, ale hlavně v koupelně, byli špinavé od barev na batikování.

Impregnace dlažby a litých a průmyslových podlah zatáhne povrch jako dýchající nepropustnou plachtu

A snažili jsme se to vyčistit, ale vůbec nám to nešlo. A já takto tu podlahu samozřejmě nechtěla nechávat. Tak jsem si řekla, že zainventuju a najmu si na to nějakou úklidovou firmu. A ostatní se rozhodli, že mi pomůžou se zařizováním a přispějí mi na to. Ale neměli jsme se žádnou firmou zkušenosti, tak jsme hledali na internetu. A po přečtení mnoha recenzí jsme se rozhodli obrátit na úklidovou firmu Impregnace podlah, protože měla opravdu ty nejlepší recenze.

Tak jsme jim zavolali a domluvili se s nimi na termínu a kalkulaci a ostatních náležitostech.. A byli jsme s nimi moc spokojení. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, tak se potom vše odsávalo – mastnota a ostatní nečistoty vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami.

Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout. Tento stroj je skutečně skvělý a podlahu vyčistit opravdu perfektně. Bylo vidět, že podlaha je vyčištěná do hloubky a ne jen na povrchu. Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm dále využívají k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Zaměstnanci byli vážně moc milí a domluva s nimi byla opravdu perfektní.

Zkrátka vše proběhlo jako na drátkách. Cena byla sice o něco vyšší, ale rozhodně to není něco, co bychom nebyli ochotní obětovat. Jejich servis za to stojí. Takže všem, kteří poptávají službu čištění podlah, všem moc doporučuji tuto úklidovou firmu A SERVIS LIPKA. Jsem si jistá, že s nimi budete spokojeni tak, jako jsem byla i já. A až budu zase někdy něco potřebovat z úklidových služeb, určitě se obrátím na tuto firmu. A je super, že jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají široké pole působnosti.